Θρίλερ με τα θύματα του «Ορέστη» - Βρέθηκαν δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος

Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψε ο serial killer της Κύπρου. Στην Κόκκινη Λίμνη, στην περιοχή όπου πέταξε τις σωρούς της μητέρας και της κόρης της από τη Ρουμανία αλλά και της Μαρίκαρ, βρέθηκαν δύο βαλίτσες. Νωρίτερα, ο 35χρονος λοχαγός κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έδωσε τα στοιχεία της γυναίκας που βρέθηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής. 

O «Ορέστης» στον τόπο του εγκλήματος

Ο «Ορέστης» επέστρεψε σε έναν από τους τόπους των εγκλημάτων που ομολόγησε. Στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό. Φοράει γκρι ζακέτα και τζιν παντελόνι. Η χειροπέδα που είναι δεμένος, είναι περασμένη στο χέρι του αστυνομικού που τον συνοδεύει. Όση ώρα κατεβαίνει τον λόφο έχει διαρκώς σκυμμένο το κεφάλι. Είναι ανέκφραστος. Ούτε μία στιγμή δε σήκωσε το βλέμμα του ψηλά, ούτε μία στιγμή δε μίλησε με τους αστυνομικούς.  

Εκεί στην Κόκκινη Λίμνη, στο σημείο που γίνονται οι έρευνες, υπέδειξε το σημείο που πέταξε τις τρεις βαλίτσες. Οι ερευνητές με βάρκα άρχισαν να χτενίζουν τη λίμνη σπιθαμή προς σπιθαμή. Με τη βοήθεια ρομποτικής κάμερας εντόπισαν δύο από αυτές. Το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανάσυρσης για να διαπιστωθεί ποια από τις τρεις σωρούς υπάρχει μέσα. Αν δηλαδή είναι η μητέρα από τη Ρουμανία και η κόρη της που είχαν εξαφανιστεί το 2016, ή αν πρόκειται για τη Μαρίκαρ.  

Serial killer Κύπρου: «Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα!»

Ο Ελληνοκύπριος φερόμενος serial killer, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου παρατάθηκε η κράτησή του. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ζήτησε χαρτί και μολύβι. Σε δέκα σελίδες περιέγραψε με λεπτομέρειες τις επτά φρικτές δολοφονίες. Η δράση του, όπως έγραψε, ξεκίνησε το 2016 με τις δολοφονίες της Μαρίκαρ και της μητέρας με την κόρη της από τη Ρουμανία. Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι εκείνο το διάστημα ήταν ακόμα παντρεμένος. Σκότωνε κι επέστρεφε πίσω στη γυναίκα και τα παιδιά του. Μέσα στο 2018 ομολόγησε ότι έκανε τις υπόλοιπες τέσσερις δολοφονίες, ανάμεσά τους και της 6χρονης Σιέρα που μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η σωρός της.   

«Στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά ενοχή για αυτό που έχει κάνει, η συνεργασία με τις αρχές είναι επιφανειακές. Μέσα του λειτουργεί πότε θα ξανακάνει αυτό το πράγμα...» δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR o γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Από το Νεπάλ το τελευταίο του θύμα

Το έβδομο θύμα του, αυτό που μετά από υπόδειξή του βρέθηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης στο Πεδίο Βολής της Ορούντας, είναι η Κάχτα Ανού από το Νεπάλ. Φίλοι της αποκάλυψαν ότι η 29χρονη επιβιβάστηκε ένα πρώι σε ένα άσπρο αυτοκίνητο κι από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Πίσω της άφησε τα ρούχα της, το διαβατήριο ακόμη και την τελευταία επιταγή πληρωμής της. Το μόνο που πήρε μαζί της ήταν το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο, όμως, από κάποια στιγμή και μετά ήταν εκτός λειτουργίας.

Συμμετείχε σε φιλανθρωπική έκθεση

Κι ενώ ο φερόμενος serial killer από τη μία, όπως ομολόγησε σκότωνε κι εξαφάνιζε τα πτώματα του, από την άλλη έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του φιλάνθρωπου, καθώς διοργάνωνε και συμμετείχε όπως αποκάλυψε το ΡΙΚ, σε εκθέσεις ζωγραφικής για καλό σκοπό. Ο ίδιος, μάλιστα, τότε είχε μιλήσει για τη μεγάλη του αγάπη στη φωτογραφία.   

Και φόνος στα κατεχόμενα από τον serial killer της Κύπρου;

Έδρασε και στα Κατεχόμενα;

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου λοχαγού έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις κυπριακές αρχές. Αυτό γιατί, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο φερόμενος serial killer φέρεται να εμπλέκεται και στη δολοφονία μίας γυναίκας 40 χρόνων από το Βιετναμ, στα Κατεχόμενα. 

Η σωρός της είχε βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ σύμφωνα με τις τουρκοκυπριακές αρχές ο «Ορέστης» φαίνεται να είχε μπει στα Κατεχόμενα με το αυτοκίνητό του τον Μάιο του 2018.

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top