Μόνικα Λεβίνσκι: Αποκαλύπτει πώς απέκτησε τον θρυλικό λεκέ στο φόρεμά της

Όλα στη φόρα για τη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον

Στη φόρα βγάζει η Μόνικα Λεβίνσκι τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία μάλιστα αποκαλύπτει πώς έγινε ο περιβόητος λεκές στο φόρεμά της. 

«Υπόθεση Κλίντον», είναι ο τίτλος της σειράς με πρωταγωνίστρια της Μόνια Λεβίνσκι φέρνει στο φως κάθε πιπεράτη λεπτομέρεια από το ειδύλλιο με τον πρώην Πλανητάρχη που είχε συνταράξει τις ΗΠΑ. 

Δημοσιογράφος της New York Post είδε ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ στο οποίο η Μόνικα λέει ότι δε γνώριζε καν ότι το φόρεμά της ήταν λεκιασμένο και ότι η ίδια πίστευε πως της είχε πέσει… ντιπ από σπανάκι. 

Όσο για το πώς έγινε ο περίφημος λεκές; Όπως αποκαλύπτει η ίδια ήταν η… απόδειξη μιας σεξουαλικής πράξης με τον τότε πρόεδρο στο μπάνιο του Οβάλ Γραφείου, μετά το δώρο που της έκανε ο Μπιλ Κλίντον, μια καρφίτσα για καπέλο κι ένα αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουόλτ Ουίτμαν. 

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: “Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας”», λέει η Λεβίνσκι.

Εκείνο το βράδυ ο Μπιλ Κλίντον την κάλεσε στον Λευκό Οίκο με την υπόσχεση ότι θα της κάνει ένα δώρο, ενώ όταν έφτασε εκεί μαζί του ήταν και ο γραμματέας του. 

«Πάντα φαίνεσαι τόσο χαριτωμένη με τα καπέλα. Κι εσύ και τα καπέλα σου», της είπε εκείνη τη νύχτα ο Κλίντον και μετά της έδωσε το βιβλίο.

Η συνέχεια ήταν καυτή και άκρως ερωτική. 

«Μετακομίσαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα, όπου μέχρι τότε, πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», λέει στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι και προσθέτει: «Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ok. Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα», είπε.

Πάντως, η Μόνικα Λεβίνσκι επιμένει ότι περιμένει μετά από τόσα χρόνια μια συγγνώμη από τον Μπιλ Κλίντον, ενώ όπως είπε θα ήθελε να πει στη Χίλαρι ότι λυπάται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top