Αλβανικά ΜΜΕ: Η Αλβανία επιστρέφει σήμερα τη σορό του Κατσίφα

Άγνοια δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας

Την παράδοση της σορού του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα σήμερα στην οικογένειά του δέκα μέρες μετά από τη δολοφονία του προαναγγέλλουν τα αλβανικά ΜΜΕ, κάτι όμως για το οποίο δηλώνει άγνοια ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το αιματοβαμμένο σημείο, όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας 

Εκπομπή στην Αλβανία κάνει πλάκα με την εκτέλεση Κατσίφα

Τη Δευτέρα η οικογένεια υπέβαλε και δεύτερο αίτημα για την παράδοση της σορού, προκειμένου να θάψει τον νεκρό της, όμως μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον κ. Ε. Ναυρίδη δεν έχει πάρει κάποια απάντηση. 

«Είδα ότι πολλά ΜΜΕ αναπαράγουν ότι η Αλβανία θα παραδώσει σήμερα τη σορό του Κατσίφα, αλλά μέχρι τώρα εγώ δεν έχω καταφέρει να το διασταυρώσω», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

Βασιλική Κατσίφα: «Το παιδί μου θα μείνει ήρωας και εγώ μια μάνα σκληρή»

Το ξέσπασμα της μάνας Κατσίφα: Δώστε μου το παιδί μου να το θάψω

Παρ’ όλ’ αυτά, αλβανικά ΜΜΕ σε πρωτοσέλιδά τους αναφέρουν ότι σήμερα η  οικογένεια θα μπορέσει να πάρει τη σορό του 35χρονου ομογενή από τους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, ενώ ο δικηγόρος θα παραλάβει και αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου με το πόρισμα για το θάνατό του. 

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα είχε υποβάλει αίτημα για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του τρεις ημέρες μετά τον θάνατό του, υπογράφοντας ότι παραιτείται από την παράλληλη πραγματογνωμοσύνη από Έλληνα ιατροδικαστή. 

Απίστευτο: Οι Αλβανοί ασκούν δίωξη κατά του νεκρού Κατσίφα

Aλβανική αστυνομία για Κατσίφα: Διαπραγματευθήκαμε και μας απάντησε με πυρά

Μάλιστα ο κ. Βουγιουκλάκης που έφτασε στην Αλβανία από τα Ιωάννινα δεν κατάφερε να εξετάσει τη σορό, αφού του επέτρεψαν να παραμείνει πέντε λεπτά στον χώρο, ενώ τα τραύματα είχαν συρραφεί και η σορός είχε πλυθεί με αποτέλεσμα να έχουν αλλοιωθεί αρκετά κρίσιμα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου του 35χρονου. 

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Έλληνα ιατροδικαστή που είδε τον Κατσίφα

Αδερφή Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Θέλουμε να φανεί η αλήθεια, ήταν εκτέλεση!»

Η οικογένεια ανεβαίνει έναν Γολγοθά από την 28η Οκτωβρίου, όταν έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας από πυρά Αλβανών κομάντο και πλέον αυτό που περιμένουν είναι να μπορέσουν να θάψουν τον νεκρό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top