Το αιματοβαμμένο σημείο, όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

Άφησαν λουλούδια οι κάτοικοι των Βουλιαράτων

Στο πένθος έχουν βυθιστεί από την Κυριακή οι Βουλιαράτες μετά από τη δολοφονία του 35χρόνου ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα με δυο σφαίρες στην καρδιά και στο κεφάλι από Αλβανούς κομάντο. 

Οι συνθήκες του θανάτου του παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες, καθώς η αλβανική πλευρά υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από τον 35χρονο, ενώ κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν ότι πρόκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση. 

Το δίκτυο syri.net δημοσίευσε την Τρίτη φωτογραφίες από το σημείο της συμπλοκής, όπου ο Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή φωνάζοντας «Ζήτω η Ελλάδα».

Το αίμα του Κωνσταντίνου Κατσιφά έχει ποτίσει τη γη, ενώ οι φωτογραφίες από το σημείο προκαλούν ανατριχίλα. 

Το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο 35χρονος βρίσκεται πεταμένο πάνω στα βράχια, όπως επίσης κι ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο αστυνομικών. 

Στο σημείο που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας άφησε την τελευταία του πνοή οι κηλίδες από το αίμα του είναι ακόμα νωπές, ενώ οι κάτοικοι έχουν στήσει ένα αυτοσχέδιο μνημείο, αφήνοντας λίγα λουλούδια στη μνήμη του. 

Όλα αποκαλύπτουν τη μάχη που δόθηκε εκεί, αλλά ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβη ανήμερα της εθνικής επετείου. 

Αυτό που περιμένει τώρα η οικογένεια είναι να πάρει τις απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα που την απασχολούν, ελπίζοντας στη συνεργασία των αλβανικών αρχών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top