Δείτε τον δισέγγονο του Χίτλερ: Ζει απομονωμένος σε έπαυλη των Η.Π.Α.

Τι λέει για Τράμπ και Μέρκελ

Ο Χίτλερ

Τον δισέγγονο του Αδόλφου Χίτλερ εντόπισε η εφημερίδα Bild στις ΗΠΑ και κατάφερε να τον πείσει για μία μίνι συνέντευξη. 

Ο Αλεξάντερ είναι γιος του ανιψιού του Χίτλερ, Ουίλιαμ Πάτρικ, τον οποίο δε συμπαθούσε ιδιαίτερα ο ηγέτης των Ναζί. 

Ο ίδιος ζει απομονωμένος σε μια έπαυλη στο Λονγκ Άιλαντ και σε όλη του τη ζωή απέφευγε να έχει οποιαδήποτε επαφή με δημοσιογράφους. Μάλιστα το 2006 είχε αρνηθεί συνέντευξη στους New York Times και δεν ήθελε να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας. 

(Ο δισέγγονος του Χίτλερ)

Μέχρι που τον εντόπισε ο δημοσιογράφος της Bild, Τίμο Λόκοσατ, ο οποίος και τον έπεισε απαντήσει σε μερικές γενικές ερωτήσεις για την πολιτική, αποφεύγοντας όμως την παραμικρή νύξη για την οικογένειά του. 

Ο απόγονος του Χίτλερ εξέφρασε λοιπόν τον θαυμασμό του για την Άνγκελα Μέρκελ και για την πολιτική της στο μεταναστευτικό. 

«Κάνει ό,τι μπορεί», δήλωσε στην Bild, ενώ ερωτηθείς για τον Ντόναλντ Τραμπ απάντησε:

«Το τελευταίο πρόσωπο για το οποίο θα μπορούσε να σκεφθεί κανένας ότι τρέφω συμπάθεια είναι ο Τραμπ. Με ενοχλεί ο τρόπος που ενεργεί. Και απλά δε μου αρέσουν οι ψεύτες», είπε.

Πατέρας του Αλεξάντερ ήταν ο Ουίλιαμ Πάτρικ, ανιψιός του Χίτλερ. Στη δεκαετία του ’30 μαζί με τη σύζυγό του Φίλις, κατέφυγαν στις ΗΠΑ, αλλάζοντας το όνομά τους σε "Χίλερ". 

Για πολλές δεκαετίες η οικογένεια κατάφερε να διατηρήσει την ανωνυμία της, έπειτα όμως επέστρεψε στο κανονικό της όνομα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top