ΑΥΤΟΣ ο άνδρας κρύβεται πίσω από τη «Μπλέ Φάλαινα»;-Συνελήφθη 26χρονος ταχυδρόμος

Φέρεται να ομολόγησε ότι έδωσε εντολή σε μια μαθήτρια να πηδήξει κάτω από έναν συρμό του μετρό- Πρώτη Ανάρτηση 13-06-2017 17:15

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 26χρονος άνδρας από τη Ρωσία, ο οποίος φέρεται να είναι πίσω από το αρρωστημένο παιχνίδι αυτοκτονίας, «Μπλε Φάλαινα».

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Ιλίγια Σιντόροφ ομολόγησε κατά την διάρκεια ανάκρισης πως κατασκεύασε ένα διαδικτυακό παιχνίδι μέσω του οποίου υποχρέωνε τους νέους να προβούν σε μια σειρά από πράξεις, με κατάληξη τον.. θάνατό τους!

Ο 26χρονος ταχυδρόμος από τη Ρωσία, φέρεται να παραδέχτηκε πως έδωσε εντολή σε μια μαθήτρια να πηδήξει κάτω από έναν συρμό του μετρό.

Όπως διαβάζουμε στην «Daily Telegraph», ο Σιντόροφ  συνελήφθη σε μια ταράτσα στη Μόσχα και μεταφέρθηκε στην πόλη Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια για να απαντήσει στις κατηγορίες που τον ήθελαν να προτρέπει ένα 13χρονο κορίτσι να αυτοκτονήσει.

Αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά που αναφέρθηκαν στη Ρωσία. Τον περασμένο μήνα ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών από την ίδια περιοχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πληγές με μαχαίρι σε μία νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

Να υπενθυμίσουμε, πως το τελευταίο διάστημα σημειώθηκαν και στη χώρα μας ανησυχητικά περιστατικά με νεαρά παιδιά που φέρονται να είναι θύματα της «Μπλε Φάλαινας» τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Κρήτη, ενώ η σοβαρότητα των περιστατικών προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top