Συγκλονίζει η δραματική έκκληση μιας μάνας-Ψάχνει απεγνωσμένα το παιδί της μετά τη σφαγή στο Μάντσεστερ Αρένα!

«Ολίβια η μαμά σε αγαπά! Σε παρακαλώ τηλεφώνησέ μου»

Τέλος δεν έχει το δράμα μετά την σφαγή στο Μάντσεστερ Αρένα το βράδυ της Δευτέρας, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με το που τελείωσε η συναυλία της Ariana Grande, με αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους (οι περισσότεροι παιδιά και έφηβοι) και 119 άτομα να νοσηλεύονται τραυματισμένα σε 8 νοσοκομεία του Μάντσεστερ.

Την ώρα λοιπόν που οι οικογένειες θρηνούν τους νεκρούς τους, πολλές είναι και αυτές που αναζητούν τα παιδιά τους που είχαν πάει στη συναυλία, και δεν έχουν δώσει ακόμα σημεία ζωής.

Η 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Μια από αυτές και η οικογένεια της 15χρονης Ολίβια, η οποία είχε πάει στην συναυλία αλλά από την ώρα της έκρηξης δεν μπορεί να την εντοπίσει κανείς.

Η μητέρα της, Σάρλοτ Κάμπελ, απηύθυνε δραματική έκκληση μέσω της τηλεόρασης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί η 15χρονη κόρη της.

Όπως θα δείτε και στο video, με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Ολίβια δήλωσε πως η τελευταία φορά που άκουσε την κόρη της ήταν λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία στις 20:30 (ώρα Αγγλίας), με την κόρη της να την ευχαριστεί που της επέτρεψε να πάει στη συναυλία.

«Είμαι συντετριμμένη γιατί αυτή τη στιγμή δεν ξέρω που βρίσκεται. Δεν ξέρω καν αν είναι ζωντανή! “Oλίβια η μαμά σε αγαπά! Τηλεφώνησε μου απλά και έλα σπίτι σε παρακαλώ”».

«Έχω τηλεφωνήσει σε όλα τα νοσοκομεία, δεν υπάρχει καμία καταγραφή με το όνομα της κόρης μου. Περιμένω ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία για να με ενημερώσει. Η κόρη μου δεν είναι σε κανένα από τα ξενοδοχεία που υποτίθεται πως πήγαν τα παιδιά μετά την επίθεση. Από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή περνά κάθε πιθανό σενάριο. Ότι είναι σε κάποιο νοσοκομείο, με περιμένει αλλά δεν μπορώ να πάω επειδή δεν ξέρω πού βρίσκεται. Ακόμα και ότι είναι νεκρή! Δεν ξέρω! Ήταν στη συναυλία με τον φίλο της τον  Άνταμ. Ο Άνταμ βρέθηκε μισή ώρα αργότερα, είναι στο νοσοκομείο. Αλλά η Ολίβια δεν έχει βρεθεί ακόμα».

Μάλιστα η μητέρα της 15χρονης πρόσθεσε:

«Ο μπαμπάς της είναι στο Μάνστεστερ και την ψάχνει. Φίλοι μας την ψάχνουν, μου στέλνει μηνύματα απλός κόσμος που μου λέει ότι την ψάχνει. Αλλά το τηλέφωνο της είναι νεκρό».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top