Σκληρό video:Δημοσιογράφος του CNN έφαγε live ανθρώπινο μυαλό!

Στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για τον κανιβαλισμό-Το επεισόδιο προκάλεσε φρίκη και σφοδρές κριτικές

Σε τελετουργικό σέκτας κατά την διάρκεια επίσκεψης του στην Ινδία, συμμετείχε ο δημοσιογράφος του CNN, Reza Aslan.

Όπως θα δείτε και στο video (αν το αντέχετε), ο Aslan ο οποίος είναι γεννημένος στο Ιράν, δεν δίστασε να δοκιμάσει μπροστά στις κάμερες, τμήματα ανθρώπινου εγκεφάλου, στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ το οποίο κατέγραφε τις συνήθειες της σέκτας «Aghori» που κανιβαλίζει.

Στη συνέχεια ήπιε αλκοολούχο ποτό μέσα από ένα ανθρώπινο κρανίο. Και κάποια  στιγμή πήγε να τσακωθεί με τον αρχηγό της σέκτας ο οποίος του φώναξε:

«Θα σας κόψω το κεφάλι εάν συνεχίσετε να μιλάτε τόσο πολύ». 

Μετά ο αρχηγός της σέκτας άρχισε να τρώει τα δικά του κόπρανα και στη συνέχεια τα... πέταξε στο Aslan ο οποίος του είπε χαριτολογώντας:

«Νιώθω πως αυτό θα ήταν λάθος».

Το επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Believer» προβλήθηκε την Κυριακή, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος, και οι αντιδράσεις να είναι σφοδρές.

Nα σημειώσουμε, ότι η σέκτα Aghori που απαριθμεί περίπου 100 μέλη, πιστεύει στη ινδουιστική θεότητα Σίβα και θεωρεί  ότι τίποτα δεν μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο σώμα.

Πολλοί τηλεθεατές αηδίασαν με το θέαμα, ενώ οι Ινδουιστές της Αμερικής αντέδρασαν οργισμένα.

Συγκεκριμένα, η Tulsi Gabbard, η μόνη Ινδουίστρια στο αμερικανικό Κογκρέσο, δήλωσε : 

«Είμαι πολύ ανήσυχη που το CNN χρησιμοποιεί τη δύναμη και την επιρροή του για να ενισχύσει στους ανθρώπους την καχυποψία και τον φόβο για τον Ινδουισμό. Προφανώς ο Ασλάν προσπαθεί να βρει παράλογους και εντυπωσιακούς τρόπους για να απεικονίσει τον Ινδουισμό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top