Στη... Γερμανία ο Ταγίπ Ερντογάν για προεκλογική συγκέντρωση!

Το αποκάλυψε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Στην Γερμανία θα πάει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για προεκλογική συγκέντρωση όπως αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου έπειτα από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι συζήτησε το θέμα και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας και του υποσχέθηκε πως θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα.

Ωστόσο που και πότε ακόμη δεν είναι γνωστό. Δεν αποκλείεται μαζί του να πάει και ο ακροδεξιός ηγέτης του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σύμφωνα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Οπωσδήποτε όταν ο Πρόεδρός μας Ερντογάν έρθει στην Γερμανία για να συναντηθεί με τους συμπολίτες μας όπως είναι φυσικό θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα», πρόσθεσε.

 


Bakan Çavuşoğlu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya... από haberler

 

«Ειδικότερα μέσω της Γερμανίας προβάλλεται μια τεράστια εχθρότητα εναντίον της Τουρκίας και του Ερντογάν με συστηματικό τρόπο και σερβίρεται σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο Ιμπραχίμ Καλίν.

Δήλωση Τσαβούσογλου για την Ολλανδία

«Εάν είστε εναντίον, να κάνω συγκέντρωση και μετά από τις εκλογές σας, δεν με σταματά κανένας. Θα πάω αυτό το Σάββατο και θα κάνω τη συγκέντρωση. Εσείς ακυρώστε την αίθουσα, κάντε ότι είναι να κάνετε, εμείς θα βρούμε χώρο. Περιμένω απάντηση σήμερα από τον Bert Koenders (ΥΠΕΞ Ολλανδίας)»

Για την Γερμανία ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε: «Εμείς δεν είπαμε ότι είστε Ναζί, είπαμε ότι η απόφαση θυμίζει εποχή των Ναζί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top