ΤΖΙΦΟΣ! Άφαντος ο μακελάρης του Reina παρά τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο 39 ψυχών ξημερώνοντας Πρωτοχρονιά

Άφαντος ο μακελάρης του Reina

Μέχρι και ελικόπτερο απογειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μακελάρη που ξημερώματα Πρωτοχρονιάς αιματοκύλησε και πάλι την Κωνσταντινούπολη, σκοτώνοντας 39 ανθρώπους στο κλαμπ Reina.

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ μετά από πληροφορίες πως ένας πολίτης αναγνώρισε τον δράστη.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε ένα σπίτι στην περιοχή Ζετίνμπουρνου, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Άνδρες της αστυνομίας περικύκλωσαν το σπίτι και έκαναν έφοδο, συλλαμβάνοντας σύμφωνα με πληροφορίες 12 ανθρώπους.

Ο  ένας από αυτούς μάλιστα επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από την επέμβαση των αστυνομικών.

Δυστυχώς όμως, ανάμεσα στους συλληφθέντες δεν είναι ο φερόμενος ως δράστης του μακελειού, ο οποίος παραμένει άφαντος.

Παράλληλα, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον μακελάρη, με τις αρχές να δίνουν στη δημοσιότητα πιο καθαρές φωτογραφίες τους, αλλά και βίντεο selfie το οποίο έχει τραβήξει ο ίδιος και ποζάρει ξέγνοιαστος και χαμογελαστός.

Την ίδια ώρα στα social media κυκλοφορεί ένα βίντεο από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου, στο οποίο φαίνεται ο δράστης λίγο πριν αιματοκυλήσει το Reina κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου του, όταν έφτασε στην πόλη.

Στο βίντεο, δείχνει ψύχραιμος και τίποτα δεν προδίδει το σατανικό του σχέδιο για το αιματοκύλισμα στο Reina.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top