Οδηγούσε με ανοιχτές πόρτες και με τη μουσική στη διαπασών, σε σήραγγα της Αθηνών - Κορίνθου. Ο λόγος για ασυνείδητο οδηγό που αποτέλεσε δημόσιο κίνδυνο κι από καθαρό θαύμα δεν προκάλεσε τροχαίο. Η υπόθεση, μετά τον εντοπισμό του οχήματος από την Τροχαία μέσω των social media, πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το ρεπορτάζ για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star είναι της Κατερίνας Μαστραντωνάκη.

Πρόκειται για ένα περιστατικό άκρως επικίνδυνης οδηγικής συμπεριφοράς. Το αυτοκίνητο κινήθηκε μέσα σε σήραγγα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου έχοντας εντελώς ανοιχτές τις πόρτες τόσο του οδηγού όσο και του συνοδηγού, ενώ ταυτόχρονα η μουσική έπαιζε στη διαπασών, αδιαφορώντας πλήρως για τον κίνδυνο.Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Ωστόσο, οι επιβαίνοντες θεώρησαν "κατόρθωμα" την πράξη τους και το βίντεο αναρτήθηκε στα social media με πανω απο 10.000 άτομα να αντιδρούν βλέποντας το. Ανάμεσα στους 10.000 θεατες ηταν και οι αστυνομικοί που έκαναν φύλλο και φτερό το οπτικό υλικό και κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Αθηνών - Κορίνθου: Ανοίγει ο δρόμος - Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διαπιστωθεί με βεβαιότητα αν ήταν ο ίδιος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι τη στιγμή της εξαιρετικά επικίνδυνης αυτής ενέργειας ή κάποιο άλλο άτομο στο οποίο είχε παραχωρήσει το όχημα. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει συλληφθεί, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο, συνεπώς έχει παρέλθει προ πολλού η διαδικασία του αυτοφώρου. Όμως η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.