Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά σε ηλικία 52 ετών

Λίγους μήνες πριν είχε χάσει τον μοναχογιό της

Πέθανε Η Δημοσιογράφος Ντίνα Παππά Σε Ηλικία 52 Ετών
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Ντίνας Παππά στην ηλικία των 52 ετών μόλις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα είχε χάσει λίγους μόλις μήνες πριν το παιδί της σε τροχαίο. 

Συγγενείς της την εντόπισαν νεκρή στο σπίτι της την Πέμπτη 31/7. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή της στον ύπνο της. 

Ηρώ Καριοφύλλη: Θρήνος στην κηδεία της δημοσιογράφου

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 

Λίγα λόγια για τη Ντίνα Παππά

Η Ντίνα Πάππα ξεκίνησε την καριέρα της στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,86 FM και αργότερα πέρασε στην τηλεόραση, όπου εργάστηκε στην TRT. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «Νέος Τύπος», «Πρώτη» και «Ταχυδρόμος», ενώ υπηρέτησε και ως ανταποκρίτρια για αθηναϊκά ενημερωτικά sites.

Νέοι διάλογοι της πρώην δημοσιογράφου με πελάτες για τα ταξίδια - «μαϊμού»

Επιπλέον, είχε αναλάβει τον ρόλο της υπεύθυνης γραφείου Τύπου για τους δημάρχους Βόλου, Κυριάκο Μήτρο και Αλέκο Βούλγαρη.

Στις αρχές Νοεμβρίου του 2024, βίωσε την αδιανόητη απώλεια του μοναχογιού της, Κωνσταντίνου, σε ένα τροχαίο ατύχημα, μια τραγωδία που της ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top