Νίκαια: Καταδικάστηκε η θεία της 7χρονης Παναγιώτας για τον θάνατό της

Η ποινή για τον οδηγό φορτηγού που την παρέσυρε και τη σκότωσε

Η απόφαση για την υπόθεση της 7χρονης Παναγιώτας που παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια / Αλήθειες με τη Ζήνα

Τέσσερα χρόνια πέρασαν μετά τον θάνατο της 7χρονης Παναγιώτας, που το καλοκαίρι του 2021 παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό στη Νίκαια, και ήρθε η στιγμή της απόδοσης δικαιοσύνης.

Νίκαια: «Φταίει η υποτιθέμενη αδερφή μου» - Ξέσπασε η μητέρα της Παναγιώτας

Oι γονείς του παιδιού ήρθαν την Τετάρτη στο δικαστήριο αντιμέτωποι με τους υπαίτιους για τον θάνατό του. 

Κατηγορούμενοι ήταν η θεία της 7χρονης και αδερφή της μητέρας της, ο οδηγός του φορτηγού που την παρέσυρε και την τραυμάτισε θανάσιμα και δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δικαστήριο, αλλά κι ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο.

Η απόφαση για τον θανάσιμο τραυματισμό της 7χρονης Παναγιώτας στη Νίκαια

«Φταίνε και οι δύο. Και ο οδηγός του φορτηγού και η υποτιθέμενη αδερφή μου. Δεν προστάτεψε το παιδί μου. Ο οδηγός δεν κοίταξε καν. Δεν ήλεγξε, δεν τους είδε και στις ρόδες του είναι το αίμα του παιδιού μου», δήλωσε η μητέρα της 7χρονης στις Αλήθειες με τη Ζήνα, ζητώντας δικαιοσύνη στη μνήμη της κόρης της.

Παράσυρση 7χρονης από φορτηγό στη Νίκαια

Το δικαστήριο έκρινε αθώο τον οδηγό του τουριστικού λεωφορείου. Η θεία του κοριτσιού καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή και ο οδηγός του φορτηγού σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top