Ροδόπη: Συνελήφθη Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς σε άνδρες της ΕΥΠ

Συντονισμένη επιχείρηση για τη σύλληψή του στο ορεινό χωριό που κρυβόταν

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για τη σύλληψη του Τούρκου μαφιόζου/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο ορεινό χωριό της Ροδόπης, Κάτω Βυρσίνη, συνελήφθη ένας από τους Τούρκους μαφιόζους που πυροβόλησαν εναντίον των πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Τρίτη 27/5.

Θεσσαλονίκη: Τούρκοι μαφιόζοι πυροβόλησαν πράκτορες της ΕΥΠ

Η σύλληψή του έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης και μελών των ΕΚΑΜ, σήμερα τα ξημερώματα. Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του ακόμα και με drone και με δεδομένο ότι το χωριό έχει ελάχιστους κατοίκους ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους για να μην αποκαλυφθούν. Ζητήθηκε και η συνδρομή από την ΕΚΑΜ και έτσι του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 49χρονος είναι και το άτομο που άνοιξε πυρ εναντίον των πρακτόρων της ΕΥΠ. 

Ροδόπη: Συνελήφθη Τούρκος μαφιόζος για τους πυροβολισμούς σε άνδρες της ΕΥΠ

Η τοποθεσία που εντοπίστηκε δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς οι Αρχές πιστεύουν ότι είχε σκοπό να διαφύγει στη Βουλγαρία με δεδομένο ότι το χωριό είναι πολύ κοντά στα σύνορα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Δεν μπορούσε να το κάνει προς το παρόν, καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά και ενδεχομένως να περίμενε να χαλαρώσουν τα μπλόκα για να φύγει από τη χώρα.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και το τζιπ στο οποίο επέβαιναν. Το είχαν εγκαταλείψει σε περιοχή κοντά στην Ασπροβάλτα.

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ενώ οι έρευνες δε σταματούν καθώς πρέπει να εντοπιστούν και οι άλλοι δύο Τούρκοι μαφιόζοι.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top