Παρά τη μεγάλη καμπάνια που βρίσκεται σε εξέλιξη για εξοικονόμηση νερού, το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη διαρροή που παρατηρείται σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου, δίπλα σε σχολείο, από τον περασμένο Ιούνιο.
Σύμφωνα με τους κατοίκους, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Γιώργου Σαραντάκου για το STAR, η διαρροή έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη βρύων λόγω της υγρασίας.
Τα βρύα που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή επιβεβαιώνουν τη μακρά διάρκεια του προβλήματος, το οποίο δεν προέκυψε πρόσφατα αλλά παραμένει εδώ και αρκετό καιρό.
Κίνδυνος για τους οδηγούς
Η συνεχής ροή νερού έχει προκαλέσει διάβρωση στο οδόστρωμα, γεγονός που καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, όταν οι οδηγοί δεν μπορούν να εντοπίσουν έγκαιρα τα σημεία που έχουν υποστεί ζημιές.
"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"