Ιωάννινα: Ομολόγησε ο ανιψιός ότι σκότωσε την 62χρονη

Οικονομικό το κίνητρο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 62χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι της στο χωριό Περίβλεπτο των Ιωαννίνων. Ο ανιψιός της γυναίκας ομολόγησε ότι τη σκότωσε. 

Ιωάννινα: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της

Ο 37χρονος ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε πως η γυναίκα έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στο στήθος και στην κοιλιά. 

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες έπεσαν πάνω στον ανιψιό της άτυχης γυναίκας, ο οποίος και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων για να δώσει κατάθεση. Εκεί μετά από αρκετή ώρα ομολόγησε πως πυροβόλησε τη θεία του με καραμπίνα και πως το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικονομικό. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος της 62χρονης φέρεται να επήλθε το τελευταίο 24ωρο. Ο ακριβής χρόνος θα εξακριβωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σημειώνεται ότι ο ανιψιός της, ο οποίος διαμένει σε άλλη περιοχή των Ιωαννίνων, την επισκεπτόταν συχνά το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να τη βοηθήσει σε κάποιες εργασίες που έκανε η γυναίκα στην οικία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top