Καραϊβάζ: Βρέθηκε ένα εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των κατηγορούμενων

Η πορεία των χρημάτων θα δείξει ποιος έδωσε την εντολή για την εκτέλεση

Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του STAR 

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, αφού βρέθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ στους λογαριασμούς των αδελφών που κατηγορούνται. Φυσικά, ζητήθηκε να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για να εξακριβωθεί από πού προέρχονται τα χρήματα, καθώς δε δικαιολογούνται από τα νόμιμα εισοδήματά τους. 

Εξελίξεις στη δολοφονία Καραϊβαζ: Τα χρήματα που βρέθηκαν σε λογαριασμούς

Ο λογαριασμός των κατηγορούμενων με το υπέρογκο ποσό έλαβε από άλλον λογαριασμό τα εμβάσματα. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός βρίσκεται σε χώρα του εξωτερικού, με την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει δικαστική συνδρομή και αναμένεται σύντομα να αποκαλυφθούν τα στοιχεία προσώπων... πρωτοεμφανιζόμενων στην υπόθεση που μπορεί, όμως, να έχουν διαδραματίσει όμως καίριο ρόλο στην εκτέλεση. 

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Την Τετάρτη 26/6, πάνω από τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του, ξεκινά η δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε ενώ είχε σταθμεύσει στο αυτοκίνητο του, κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο. Δύο αναβάτες μηχανής «γάζωσαν» με 13 σφαίρες τον δημοσιογράφο και έγιναν «καπνός».

Δύο χρόνια αργότερα, στις 28 Απριλίου 2023, η αστυνομία συνέλαβε δύο αδέλφια 40 και 48 ετών, οι οποίοι φέρονται να είχαν υποστηρικτικό ρόλο στη δολοφονία. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μετά από τις πολύωρες απολογίες τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 

Το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου για τα δύο αδέλφια ανέφερε ότι ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν συμβόλαιο θανάτου και ότι είναι άγνωστος ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top