Αμοργός: Άκαρπες οι έρευνες για τον 59χρονο - Το μήνυμα στην αδερφή του

Πήγε για πεζοπορία σε μονοπάτι του νησιού και δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Αμοργός: Ο Αμερικάνος αστυνομικός αποφάσισε να διασχίσει όλο το νησί περπατώντας - Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του / MEGA

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 59χρονου τουρίστα στην Αμοργό, δυστυχώς, όμως, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα. 

Ο Άλμπερτ Κάλιμπετ πήγε για πεζοπορία στο μονοπάτι που ενώνει την Αιγιάλη με τα Κατάπολα στις 7 το πρωί της Τρίτης και από τότε αγνοείται η τύχη του. Το συγκεκριμένο μονοπάτι χρειάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις περίπου ώρες για να το διανύσει κάποιος και με τη ζέστη που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, οι συνθήκες είναι σαφώς πιο δύσκολες.  

Αμοργός: Αυτός είναι ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που αγνοείται

«Αυτός κανονικά θα έπρεπε 12-1 το αργότερο να ήταν στα Κατάπολα. Έπαιρνε τηλέφωνο ο φίλος του, έπαιρναν και από την Αμερική οι συγγενείς του και ξεκίνησε από χθες το απόγευμα η αναζήτηση. Από την Αιγιάλη θα πήγαινε μια διαδρομή 20 χιλιόμετρα. Θα πήγαινε με τα πόδια στα Κατάπολα. Η διαδρομή δεν είναι μικρή. Είναι βατή γιατί είναι το κεντρικό μονοπάτι του νησιού. Είχε βέβαια και ζέστη», είπε ο Ελευθέριος Καραΐσκος, δήμαρχος Αμοργού στο Mega.

Αμοργός: Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Αμερικανός στην αδερφή του πριν χαθούν τα ίχνη του 

Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο 59χρονος ήταν η αδελφή του το πρωί της Τρίτης, στις 7.20 όταν της έστειλε φωτογραφία με την πινακίδα από το μονοπάτι.

Δύο ώρες αργότερα, ντόπιοι τον είδαν στον Ασφοντυλίτη. Σημείο περίπου στα μισά του μονοπατιού, όπου σταμάτησε για να πάρει να πιεί κάτι και να δροσιστεί. 

Θρίλερ στην Αμοργό: Εξαφανίστηκε Αμερικανός τουρίστας

«Πέρασε από μια τοποθεσία που λέγεται Ασφοντυλίτης, που είναι ένας εγκαταλελειμμένος οικισμός. Έχει εκεί ένα εστιατόριο, πέρασε από εκεί και πήρε ένα αναψυκτικό. Μέχρι 9-10 η ώρα είχαμε σημεία ζωής. Από εκεί και πέρα χάθηκε», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top