Θεσσαλονίκη: Γεωργιανός 41 ετών το θύμα - Δέχθηκε σφαίρες σε πλάτη και ώμο

Τρεις άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο που άνοιξε πυρ

Σοκ προκάλει η εν ψυχρώ δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Άνοιξαν πυρ μέσα από αυτοκίνητο και σκότωσαν άνδρα δίπλα σε παιδική χαρά. 

Συγκεκριμένα, περίπου στις 14:00 διερχόμενο αυτοκίνητο πυροβόλισε και άφησε νεκρό έναν άνδρα 41 ετών στην οδό Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το θύμα της επίθεσης μόλις κατέβηκε από το μηχανάκι, έβγαλε το κράνος και δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη.

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Τρεις οι δράστες - Επέβαιναν σε κόκκινο όχημα 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κόκκινο όχημα που άνοιξε πυρ επέβαιναν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Το θύμα πυροβόλισε ο ένας άνδρας. Οι σφαίρες που δέχθηκε ο 41χρονος ήταν δύο, η μία τον βρήκε στην πλάτη και η άλλη τον πέτυχε στον ώμο.

Η ΕΛ.ΑΣ. που έφατσε άμεσα και απέκλεισε το σημείο, εντόπισε τον έναν μόνο κάλυκα καθώς εκτιμάται πως τον δεύτερο τον πήρε μάλλον ο δράστης μαζί του φεύγοντας. 

Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένο το θύμα της επίθεσης  

Το θύμα είναι 41 ετών και είναι Γεωργιανής καταγωγής. Πρόκειται για άνθρωπο που έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν αφού είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. 

Τέλος, να σημειωθεί πως οι πυροβολισμοί έπεσαν δίπλα σε παιδική χαρά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top