Ημαθία: «Είχε μια ανησυχία την τελευταία ημέρα πριν εξαφανιστεί ο Νίκος»

Ο 43χρονος έφυγε για τη δουλειά και δεν επέστρεψε

Ημαθία

Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 43χρονου που εξαφανίστηκε από το Μακροχώρι Ημαθίας την περασμένη Πέμπτη και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώνεται καθώς -όπως λένε- έφυγε για τη δουλειά του και δεν επέστρεψε ποτέ. Η μητέρα του μίλησε στο STAR και τη Ραλλιώ Λεπίδου. 

Η μητέρα του Νίκου, μιλώντας για το παιδί της, δεν κρατιέται και λυγίζει μπροστά στην κάμερα του STAR. Περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο για να μάθει ότι εντοπίσtηκε ο γιoς της. Οι ώρες όμως περνούν, νέα από τις έρευνες δεν έχει και η αγωνία της κορυφώνεται.

«Είχε μια ανησυχία την τελευταία ημέρα πριν εξαφανιστεί», λέει η μητέρα του. 

Ημαθία: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Νίκου - «Φοβάμαι πως δεν είναι καλά»

Το τελευταίο στίγμα του ήταν στην Χαλκιδόνα, 40 χιλιόμετρα έξω από το χωριό Μακροχώρι Ημαθίας. Εκεί, άλλωστε, εντοπίσθηκαν λίγα 24ωρα μετά το κινητό του και το γιλέκο της δουλειάς του.

«Ήξερα ότι πήγαινε στο σημείο είχε δουλειές εκεί....», λέει η γυναίκα. 

Ημαθία: Έφυγε στη δουλειά και δεν ξαναγύρισε 

Ο 43χρονος εργαζόταν στο τμήμα καθαριότητας στον Δήμο Βέροιας. Την περασμένη Πέμπτη πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως έκανε καθημερινά, και με το αστικό έφτασε στην υπηρεσία του για να πιάσει δουλειά. Όμως εκείνη την ημέρα έφυγε νωρίτερα, όπως είπε προϊστάμενος του.

«Την Πέμπτη ήρθε για δουλειά και στη συνέχεια έφυγε νωρίτερα», τόνισε ο Ιορδάνης Κιμικιρλίδης, προϊστάμενος τμήματος καθαριότητας του Δήμου Βέροιας.

Η αστυνομία εντείνει τις έρευνες, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top