Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του

Διατάχθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτής της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου.

«Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 τον θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. 

Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης», αναφέρει ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Η οικογένεια του Γιάννης Καλλιάνου ανέθεσε τη νομική της εκπροσώπηση στον Αλέξη Κούγια. Ήδη ο γνωστός ποινικολόγος έχει στα χέρια του τον ιατρικό φάκελο του πατέρα του βουλευτή και ειδικοί ιατροδικαστές και επιστημονικοί συνεργάτες, θα μελετήσουν όλα τα στοιχεία, ώστε να προχωρήσει η οικογένεια σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου. 

Ο Γιάννης Καλλιάνος ξεσπά: Aυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν

Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. 

Όπως κατήγγειλε ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, οι γιατροί που ανέλαβαν τον πατέρα του δεν εισάκουσαν τις παρακλήσεις του ίδιου και του αδελφού του, ο οποίος είναι γιατρός, για να νοσηλευτεί ο πατέρας τους σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. 

Καλλιάνος: Τα μηνύματα στα social μετά το ξέσπασμα για τον πατέρα του

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ήδη επιβαρυμένη υγεία του πατέρα του κ. Καλλιάνου να επιδεινωθεί και να υποστεί ανακοπή, με αποτέλεσμα να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ. 

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στον βουλευτή, υποστηρίζοντας το προσωπικό του νοσοκομείου και τονίζοντας ότι είναι πολύ αυστηρό το πρωτόκολλο εισαγωγής σε ΜΕΘ. 

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιάννη Καλλιάνο

Το νοσοκομείο από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του υποστήριζε πως η υγεία του Δημήτρη Καλλιάνου ήταν εξαιρετικά επιβαρυμένη. Ωστόσο οι γιατροί αντιμετώπισαν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν, ακρωτηριάζοντας το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του ασθενούς. Η κλινική του εικόνα, σύμφωνα με τους γιατρούς δεν έχρηζε εισαγωγής στη ΜΕΘ. Ωστόσο μετά από λίγο ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου υπέστη ανακοπή. 

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες όπου υπάρχουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top