Ο Γιάννης Καλλιάνος ξεσπά: Aυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν

Όσα καταγγέλλει ο γνωστός μετεωρολόγος σε βίντεο που ανέβασε

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος κατήγγειλε γιατρούς νοσοκομείου, οι οποίοι δεν υπέγραψαν για να εισαχθεί ο πατέρας του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, παρά τις εκκλήσεις του ίδιου και του αδερφού του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία του.

Συνελήφθη ο διαρρήκτης που εισέβαλε στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Στο εν λόγω απόσπασμα ο γνωστος μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, δακρυσμένος περιγράφει τον γολγοθά που έζησε ο πατέρας του, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.

Τρυφερός μπαμπάς ο Γιάννης Καλλιάνος: Η φωτογραφία με τον γιο του

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ενώ στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται να λέει: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ. 

Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες» περιγράφει ο γνωστός μετεωρολόγος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top