Τρυφερός μπαμπάς ο Γιάννης Καλλιάνος: Η φωτογραφία με τον γιο του

Μπαμπάς και γιος ποζάρουν πάνω στη μηχανή

Τον τελευταίο έναν χρόνο η ζωή του Γιάννη Καλλιάνου έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του γιου του.

Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Θέλουν ήδη και δεύτερο παιδί!

Η σύζυγός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγου, Χάρις Δαμιανού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που πριν από δύο μήνες πήρε το όνομα Γιώργος.

Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Βάπτισαν τον γιο τους!

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να παίζει με τον μοναχογιό του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1/9, θέλησε να ευχηθεί καλό μήνα δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του. ο τρυφερός μπαμπάς ανήρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του.

«Μια φωτογραφία ζήτησα να βγάλω μαζί με τον μπεμπάκο μου και εκείνος, τρελαμένος που βρίσκεται πάνω στο αγαπημένο του σκούτερ, λίγο έλειψε να μου βγάλει το μάτι. Ευτυχώς όλα είναι στη θέση τους.
Καλό μήνα σε όλες και όλους σας, με υγεία πάνω απ’όλα! Και μην ξεχνάτε, δυσκολίες περνάμε όλοι μας, ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όμως με αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη όλα θα έχουν καλύτερη πορεία.
ΥΓ : Εννοείται ότι δεν πρέπει να ανεβάζουμε πάνω στις μηχανές τα μικρά παιδιά μας. Μόνο για φωτογραφίες επιτρέπεται όταν είμαστε μαζί τους και όταν είναι ακίνητες», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top