Γιάννης Καλλιάνος – Χάρις Δαμιανού: Θέλουν ήδη και δεύτερο παιδί!

Το ζευγάρι περνάει τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό του

Ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγος και μητέρα του παιδιού του, Χάρις Δαμιανού άνοιξαν το στολισμένο χριστουγεννιάτικα σπίτι τους στην κάμερα του Mega Καλημέρα και μίλησαν μέσα Skype για τη ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους.

«Ξυπνάμε πολύ νωρίς και ιδιαιτέρως η Χάρις γιατί εγώ λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Είναι εξαιρετική μητέρα, άριστη. Έχω να το πω αυτό. Είναι εξαιρετική. Τραβάει το ξενύχτι, τραβάει τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καλλιάνος για τη σύζυγό του.

Καλλιάνος - Δαμιανού: Ο γιος τους φoράει Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι

«Η σχέση μας έχει αλλάξει και οι ισορροπίες αλλάζουν. Τώρα ήρθε ένα νέο μέλος που χρειάζεται την αποκλειστική φροντίδα και των δυο μας, όμως όταν υπάρχουν θεμέλια στην σχέση το ξαναβρίσκεις» δήλωσε η Χάρις Δαμιανού, με τον γνωστό μετεωρολόγο να σημειώνει πως όταν γεννήθηκε το μωρό έκλαιγε.

καλλιανος

Το ερωτευμένο ζευγάρι την ημέρα του πολιτικού του γάμου/ NDP

«Βγήκαμε χθες μια βόλτα και φάνηκε λες και πήγαμε στον πύργο του Άιφελ, δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι. Θέλουμε κάποια στιγμή να κάνουμε ένα παιδάκι ακόμα για να έχει αδερφάκι. Ό,τι και να σου φέρει ο Θεός είναι το πιο όμορφο πράγμα», εξομολογήθηκαν on air.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top