Καλλιάνος: Τα μηνύματα στα social μετά το ξέσπασμα για τον πατέρα του

«Θέλω να ξεμπροστιάσω το σύστημα», έγραψε στο facebook

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για γιατρούς δημόσιου νοσοκομείου και την επιδείνωση της κατάστασης υγείας του πατέρα του- βίντεο ΣΚΑΪ

«Bροχή» μηνυμάτων έχει δεχτεί ο Γιάννης Καλλιάνος κάτω από την ανάρτησή του στο facebook, στην οποία δημοσιοποίησε μέσω βίντεο την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος ξεσπά: Aυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, κατήγγειλε γιατρούς νοσοκομείου, οι οποίοι δεν υπέγραψαν για να εισαχθεί ο πατέρας του σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, παρά τις εκκλήσεις του ίδιου και του αδερφού του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία του πατέρα του. 

Αρκετά ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης του ακολούθων του. Κάποιοι έστειλαν τις ευχές τους για «περαστικά» και «καλή δύναμη» και κάποιοι άλλοι εξομολογούνταν παρόμοια περιστατικά που έχουν βιώσει οι ίδιοι με οικεία τους πρόσωπα σε νοσοκομεία. 

«Φαντάσου για τον απλό κόσμο τι συμβαίνει...»«Ο απλός πολίτης υποφέρει από ελλείψεις και απαράδεκτες συμπεριφορές όλων των υγειονομικών», «Εύχομαι να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, να αλλάξει επιτέλους αυτό το ρημάδι το σύστημα», ήταν μερικά από τα μηνύματα στον Γιάννη Καλλιάνο.

Γιάννης Καλλιάνος: Σχόλια που έλαβε στο facebook για την περιπέτεια του πατέρα του σε νοσοκομείο 

Στην εξομολόγησή του ο Γιάννης Καλλιάνος περιέγραφε: «Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο εμένα, αλλά ολόκληρη την οικογένεια μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top