Δάκρυσε ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη - 57 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη και manager γνωστού τράπερ για τον θάνατο του αστυνομικού

Συγκλονιστική είναι η εικόνα του πατέρα του Γιώργου Λυγγερίδη που στο άκουσμα των συλλήψεων για τον θάνατο του γιου του, έπεσε στην αγκαλιά των συναδέλφων του παιδιού του. Ο υπαρχιφύλακας Γιώργος Λυγγερίδης είχε χάσει τη ζωή του μετά το χτύπημα που δέχθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στη διάρκεια επεισοδίων στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη, σε αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Ρέντη: 50 προσαγωγές και συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Ο πατέρας του αστυνομικού βρισκόταν σε εκδήλωση για την οπαδική βία όταν έμαθε τα νέα με τις εξελίξεις στην υπόθεση του γιου του και τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην οποία μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων. Τη συγκλονιστική φωτογραφία δημοσίευσε το ieidiseis.gr.

 «Λύγισε» ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη

«Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα»

Απευθυνόμενος στο ακροατήριο, ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουν γκρεμιστεί τα πάντα. Έχει μείνει μια γωνία στο σπίτι μου. Έχω κουρνιάσει εκεί με τη γυναίκα και την κόρη μου και προσπαθώ να ξανασηκωθώ. Ελπίζω να είστε όλοι στο πλευρό μου και όχι μόνο λόγια. Ελπίζω. Έχασα έναν γιο, έναν ήρωα. Αλλά μέσα από αυτόν τον γιο βρήκα μια άλλη οικογένεια. Τη διμοιρία του. Και όλους εσάς. Αυτά τα παιδιά ό,τι τράβηξαν με τον γιο μου θα συνεχίσουν να τραβάνε».

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 57 συλλήψεις ατόμων, τα οποία κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται 158 άτομα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και κατηγορία για ηθική αυτουργία για τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι σύμφωνα με πηγές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο manager γνωστού τράπερ.

 υπαρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχει πραγματοποιηθεί και μεγάλος αριθμός ερευνών σε σπίτια και οχήματα, από όπου έχουν κατασχεθεί διάφορα πειστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από 20 ημέρες νοσηλείας, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. 

Αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την Αστυνομία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top