Πειραιάς: Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι

Είχε πάει για συμπληρωματικό μεροκάματο ο αστυνομικός που σκοτώθηκε

Στη σύλληψη εννέα ατόμων προχώρησε η αστυνομία για την τραγωδία που σημειώθηκε χθες στο Πασαλιμάνι, όταν μέρος διώροφης κατοικίας στην ακτή Μητσοπούλου κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας και συμμετείχε στις οικοδομικές εργασίες. 

Πειραιάς: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε - Έκανε μεροκάματο

Επτά από τους εργαζόμενους προσήχθησαν και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην εισαγγελία. 

O αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι 1

Πειραιάς: Νεκρός 31χρονος αστυνομικός από την κατάρρευση κτιρίου

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο εργολάβος, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286, που αφορά στους κανόνες οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού.

κατάρρευση κτιρίου Πασαλιμάνι 1

Πειραιάς: Ο 31χρονος αστυνομικός έκανε συμπληρωματικό μεροκάματο

Η τραγωδία στο Πασαλιμάνι με τον θάνατο του 31χρονου ειδικού φρουρού ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί. Καθώς οι χαμηλοί μισθοί τους οδηγούν πολλές φορές να αναζητούν ένα συμπληρωματικό μεροκάματο. 

O αστυνομικός που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι 2

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτίριο στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός

Ο άτυχος αστυνομικός εργαζόταν ως οδηγός σε φορτηγό κι ήταν έξω από το κτίριο, όταν αυτό κατέρρευσε και τα μπάζα καταπλάκωσαν το όχημα. 

κατάρρευση κτιρίου Πασαλιμάνι 2

Είχε έρθει στην Αθήνα από τα Γρεβενά το 2019 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής. Όμως τα τελευταία χρόνια έκανε κάποια μεροκάματα, ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως ντελιβεράς και είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ εργαζόταν. 

κατάρρευση κτιρίου Πασαλιμάνι 3

Πειραιάς: Πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι - Δύο τραυματίες

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 31χρονου. Ο πατέρας του δήλωσε πως ο γιος του έδινε καθημερινά αγώνα για την επιβίωση. Του είχε πει ότι εργάζεται για να αυξήσει το εισόδημά του, όμως δε γνώριζε ότι εργαζόταν στο εργοτάξιο στο Πασαλιμάνι, χθες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top