Αλεξανδρούπολη: Ο καθηγητής φώναζε και τραγουδούσε έξω από το δικαστήριο

Show από τον καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Αλλοπρόσαλλη ήταν στα δικαστήρια η συμπεριφορά του καθηγητή λυκείου της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχλησης 17χρονης μαθήτριας. 

Αλεξανδρούπολη: Καταγγελία μαθήτριας σε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Ο καθηγητής συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης. Εισαγγελέας και ανακριτής τον άφησαν ελεύθερο μέχρι την Πέμπτη που θα δικαστεί, με τον όρο να μην πλησιάζει το σχολείο και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε. 

Αλεξανδρούπολη: «Θέλω συνέντευξη», φώναζε

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο ο καθηγητής βιολογίας προέβη σε ένα απίστευτο show μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Με γουρλωμένα μάτια και κρατώντας ένα καπέλο, άρχισε να φωνάζει προς τους δημοσιογράφους:

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη καθηγητής για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια

«Ήρθα εδώ να κάνω καταγγελία και με συνέλαβαν. Θέλω συνέντευξη από δημοσιογράφο. Απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας», είπε και πρόσθεσε:

«Βία και συκοφαντία, ντροπή για το ελληνικό κράτος, ντροπή».

Κάποια στιγμή μάλιστα το έριξε και στο τραγούδι, ανοίγοντας τα χέρια του και τραγουδώντας Νίκο Ξυλούρη. Έβγαλε επίσης μια εικόνα από την τσέπη του, ενώ άρχισε να παραληρεί μπλέκοντας στα λόγια του αγίους και θεία.

Αλεξανδρούπολη: Τον τελευταίο καιρό ο καθηγητής είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής τον τελευταίο καιρό είχε επιδείξει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και συχνά έπαιρνε άδειες και απουσίαζε από το σχολείο. 

Πολλές φορές είχε εμφανιστεί ντυμένος νίντζα, ενώ είχε περίεργες αντιδράσεις την ώρα που δίδασκε. 

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο καθηγητή, ο οποίος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. 

Χθες δέχθηκε άλλη μια σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της, ο οποίος την πλησίασε με απειλητική διάθεση. Εκείνη έτρεξε στο γραφείο της Διευθύντριας, κλείδωσαν την πόρτα και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top