Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται για πορνογραφία

Τι εξομολογείται στο STAR η μητέρα κοριτσιού που κατέθεσε μήνυση

Ένα «επικίνδυνο» περιστατικό με ανήλικους πρωταγωνιστές, σημειώθηκε σε σχολείο του Ηρακλείου της Κρήτης. Έφηβος 13 ετών, βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, καθώς φέρεται να παραποίησε φωτογραφία δύο συμμαθητριών του, δημιουργώντας μια εικόνα που παραπέμπει σε πορνογραφικό υλικό.

Συνελήφθη 14χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα 13χρονη!   

«Ως μάνα, φοβάμαι πολύ», εξομολογείται στο STAR και τη Μαρία Αλεβιζοπουλου, η μητέρα του ενός κοριτσιού, η οποία κατέθεσε μήνυση. 

Ηράκλειο: 13χρονος κατηγορείται για πορνογραφία 

«Δεν ξέρω πώς να νιώσω, από τη μία έχω νεύρα, από την άλλη φοβάμαι, από την άλλη πρέπει να σταθώ δίπλα στο παιδί μου χωρίς να το κάνω να φοβάται αυτό... Είναι ανεξέλεγκτο όλο αυτό, εύχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν...», λέει η μητέρα της 13χρονης. 

Ο φόβος και η αγωνία ξεχειλίζουν από λόγια της μητέρας της 13χρονης μαθήτριας. Η κόρη της δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν στο κινητό συμμαθητή της, είδε τον εαυτό της, μαζί με ένα μικρότερο ακόμα κορίτσι, χωρίς ρούχα.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για παιδική πορνογραφία

«Πήρε μία φωτογραφία από το Instagram της κόρης μου και την αλλοίωσε»

«Πήρε μια φωτογραφία από το Instagram, την επεξεργάστηκε, δεν ξέρω για ποιό λόγο έγινε, δηλαδή αν ξεκίνησε από πλάκα ή από πείραγμα ή δεν ξέρω τι... Η φωτογραφία αυτή είχε βγει πέρυσι, η κανονική γωτογραφία, πόσο καιρό την είχε επεξεργαστεί, δεν το γνωρίζουμε. Στην αρχή είπε ότι μου την έστειλε κάποιος άλλος, αυτή ήταν η πρώτη του κουβέντα και μετά είπε ότι αυτός την έφτιαξε», προσθέτει η γυναίκα. 

Ο ίδιος ο νεαρός, χωρίς να έχει αντιληφθεί καν τη σοβαρότητα της κατάστασης, ήταν εκείνος που.... αποκάλυψε στη συμμαθήτριά του, ότι με τη βοήθεια της τεχνολογίας deepfake, είχε φτιάξει μια γυμνή της φωτογραφία. Τότε η 13χρονη του ζήτησε επίμονα να της στη στείλει κι εκείνος το έκανε.    

«Ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κάποιον ή να δείξω τη φωτογραφία κάπου αλλού. Ζητάω συγγνώμη από τα κορίτσια και τις οικογένειές τους , για την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα με τη συμπεριφορά μου», λέει ο 13χρονος που κατηγορείται. 

Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυση από πατέρα για πορνογραφία και ξυλοδαρμό

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού σε βάρος του 13χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τη διακεκριμένη περίπτωση της πορνογραφίας ανηλίκων και για παραβίαση διατάξεων του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, δίωξη ασυνήθιστη για τέτοια ηλικία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top