Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο - Η στιγμή του μαχαιρώματος  

Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ο 17χρονος δράστης της τριπλής επίθεσης

Με αίμα βάφτηκε η συμπλοκή μεταξύ ανήλικων μαθητών το μεσημέρι της Τέταρτης στην Κέρκυρα. Ένας μαθητής, 17 χρόνων, κατά τη διάρκεια καυγά φέρεται ότι τράβηξε μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε δύο μαθητές από άλλο σχολείο και έναν περαστικό που μπήκε στη μέση για να τους σταματήσει.

Κέρκυρα: Η αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρι

Κέρκυρα: Η αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρι 

Η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, όμως, κανείς δεν αντέδρασε. Το βίντεο ντοκουμέντο που έχει καταγράψει την αιματηρή συμπλοκή προκαλεί σοκ. 

Κέρκυρα: Σοκάρουν οι σκηνές της επίθεσης 17χρονου με μαχαίρι

Κέρκυρα: Σοκάρουν οι σκηνές της επίθεσης 17χρονου με μαχαίρι   

Κέρκυρα: Ερωτικό το κίνητρο πίσω από την επίθεση με μαχαίρι

Στον  Εισαγγελέα Ανηλίκων ο 17χρονος  
 

Στον εισαγγελέα Ανηλίκων Κέρκυρας οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά το αιματηρό επεισόδιο με ανήλικους σε πλατεία της πόλης.

Κέρκυρα: 17χρονος μαχαίρωσε δύο ανήλικους και έναν 49χρονο! 

Σε βάρος του, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το μαχαίρι της τριπλής επίθεσης του  17χρονου στην Κέρκυρα

Το μαχαίρι της τριπλής επίθεσης του  17χρονου στην Κέρκυρα  

 Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς, αρχικά επιχείρησε με το μαχαίρι να κτυπήσει μια 19χρονη, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά, στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια εξελίχθηκε το αιματηρό συμβάν με τον 14χρονο, τον άλλο 17χρονο και τον 49χρονο Ιταλό, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για βοήθεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top