Κέρκυρα: Ερωτικό το κίνητρο πίσω από την επίθεση με μαχαίρι - Δείτε βίντεο

Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε χθες στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας

Θύτης ήταν ένας 17χρονος, ο οποίος τραυμάτισε έναν 14χρονο, έναν 17χρονο κι έναν 49χρονο, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει. 

Κέρκυρα: 17χρονος μαχαίρωσε δύο ανήλικους και έναν 49χρονο!

Ο 17χρονος τραυματίας διακομίστηκε στα Ιωάννινα, προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειογραφία. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ζωή του του δε διατρέχει κίνδυνο, όπως και τον υπόλοιπων τραυματιών. Ο 49χρονος Ιταλός, ο οποίος πήγε να χωρίσει τους ανήλικους πήρε εξιτήριο. 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο δράστης. 

Όπως αναφέρει το corfupress.gr, το κίνητρο της επίθεσης φαίνεται να είναι ερωτικό. Ο 17χρονος δράστης είχε σχέση με την αδελφή του 14χρονου. Για άγνωστο λόγο οι δυο τους συναντήθηκαν στο Σαρόκο και στην παρέα βρίσκονταν και άλλα παιδιά. 

Ο 17χρονος επιτέθηκε φραστικά στην παρέα του 14χρονου και ακολούθησε συμπλοκή. Τότε εκείνος έβγαλε από την τσέπη του ένα αιχμηρό αντικείμενο, τύπου σουγιά και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον μηρό, τα πλευρά και τα χέρια του 14χρονου και του 17χρονου φίλου του. Ένα από τα χτυπήματα βρήκε τον 49χρονο στο πόδι. 

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα. 

Μετά από έρευνες η αστυνομία τον εντόπισε σε άλλο σημείο της πόλης και τον συνέλαβε. Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους υπήρχε κόντρα εδώ και μερικές εβδομάδες. 

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη περίπου 45 λεπτά μετά το περιστατικό σε άλλο σημείο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η κόντρα προϋπήρχε εδώ και μερικές εβδομάδες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top