Άγιοι Ανάργυροι: Τον κατήγγειλε στην αστυνομία και τη σκότωσε έξω απο το ΑΤ

Ζήτησε να την πάνε στο σπίτι, αλλά δεν υπήρχε περιπολικό

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της. 

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Όπως αναφέρουν το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως ο 39χρονος φέρεται να παρενοχλούσε το θύμα επανειλημμένως. 

Έτσι και χθες,επιστρέφοντας στο σπίτι της είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει απ’ έξω. Φοβήθηκε και αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με έναν φίλο της για να τον καταγγείλει. 

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της. Ωστόσο, όπως μεταδίδει το OPEN, δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και οι αστυνομικοί της είπαν ότι πρέπει να ειδοποιήσει την άμεση δράση για να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της. Την ώρα, λοιπόν, που η γυναίκα τηλεφωνούσε, ο δράστης πετάχτηκε μπροστά της και τη μαχαίρωσε μόλις 50 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα. 

Στην συνέχεια ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top