Τέμπη: Οικογένειες των θυμάτων ζητούν συνάντηση με τον Κ. Καραμανλή

Η ανάρτηση που έκαναν για τον πρώην υπουργό

Ο πατέρας των διδύμων που χάθηκαν στα Τέμπη, Νίκος Πλακιάς και ο θείος τους, Δημήτρης Πλακιάς που έχασε και εκείνος την κόρη του απηύθυναν δημόσια πρόσκληση προς τον πρώην υπουργό μεταφορών Κώστα Καραμανλή να συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τις οικογένειες των θυμάτων. 

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη με 159 «όχι»

Η ανάρτηση των συγγενών θυμάτων των Τεμπών

Στην ανάρτησή τους, τονίζουν ότι δε σκόπευαν ούτε να διαπληκτιστούν μαζί του ούτε να προβούν σε ακρότητες. Όπως λένε, θέλουν απλά να έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν τα ερωτήματά τους πρόσωπο με πρόσωπο και να ενημερωθούν από τον ίδιο για το τι έχει γίνει από τη μέρα της σιδηροδρομικής τραγωδίας και μετά. 

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου είπε πως θέλει να μιλήσει με ψυχραιμία και να ανταλλάξει απόψεις μαζί με συγγενείς των θυμάτων και μάλιστα έκανε και αναφορά στην οικογένεια Πλακιά. 

Τέμπη: Μνημείο για τα θύματα στο κέντρο της Αθήνας, με απόφαση του δήμου

Η πρόσκληση είναι για το πρωί της Κυριακής στις 11:30 το πρωί στο κτίτιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, όπου θα έχουν εκείνη την ώρα συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη. 

Η ανάρτησή τους

«Θα ήταν χαρά μας να παρεβρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του. Η μη παρουσία του θα σημαίνει για μας την παραδοχή της ενοχής του για ακόμα μια φορά». 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top