Η στιγμή που άνδρας πυροβολεί κατά ριπάς στα ΚΤΕΛ Κηφισού - Δείτε βίντεο

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του STAR καταγράφει τους πυροβολισμούς

Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες στα ΚΤΕΛ του Κηφισού αλλά και οι πελάτες σε κατάστημα εστίασης, όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί χωρίς να λογαριάζει τον κόσμο.

Από τύχη δε θρηνούμε νεκρό, ενώ στο νοσοκομείο οδηγήθηκε νεαρός με σοβαρά τραύματα. Η κάμερα του STAR και ο Αλέξανδρος Γύγος, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού - Ένας τραυματίας

Τρόμος στα ΚΤΕΛ Κηφισού: Άνδρας πυροβολεί κατά ριπάς 

Ο πιστολέρο των ΚΤΕΛ μπαίνει μέσα στο σουβλατζίδικο, πυροβολεί τρεις φορές τον 27χρονο αλλοδαπό που κάθεται και τρώει με έναν φίλο του, αδιαφορώντας για τους πελάτες αλλά και τον κόσμο που είναι μέσα στα ΚΤΕΛ. Όπως βλέπετε στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το δελτίο ειδήσεων του STAR, το όπλο φαίνεται να παθαίνει εμπλοκή, ο πιστολέρο με μια κίνηση το οπλίζει ξανά και ρίχνει ακόμη μια σφαίρα.

Οι πυροβολισμοί έπεφταν κατα ριπάς, ο κόσμος που ήταν μέσα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού προσπαθούσε να προστατευτεί. Ο δράστης ατάραχος πλησίασε την είσοδο του καταστήματος, το δεξί του χέρι ήταν πίσω από την πλάτη του κρατώντας το όπλο. Το βλέμμα του είχε καρφωθεί στον στόχο του. Αφού πυροβολεί, χάνεται μέσα στις εγκαταστάσεις.

Ασύλληπτος παραμένει ο πιστολέρο των ΚΤΕΛ Κηφισού 

Είναι το θύμα που έχει σωριαστεί στο έδαφος, πρόκειται για Κούρδο 27 ετών. Μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς με τραύματα στο χέρι και στα πλευρά. Ενώ ο πιστολέρο των ΚΤΕΛ παραμένει μέχρι αυτή την ώρα ασύλληπτος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top