Αποκάλυψη: Eνημέρωσαν ασθενή ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη βιοψία!

Τι κατήγγειλε ο Νίκος Διαλυνάς για δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Μια υπόθεση ιατρικής αμέλειας έφερε στο φως ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως αποκάλυψε, ενημέρωσαν ασθενή ότι έχει καρκίνο έναν χρόνο μετά τη λήψη υλικού για βιοψία.

«Αποφάσισα να το εκθέσω αυτό που συνέβη, γιατί με έχει συγκλονίσει και διότι μπορεί και κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας να έχουν υποστεί το ίδιο. Αφορά μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου πήγε κάποιος λόγω της ιδιότητος του να εγχειριστεί για σκωληκοειδίτιδα. Πράγματι έγινε η επέμβαση και ελήφθη υλικό για βιοψία, όπως προβλέπεται. Μετά από έναν χρόνο, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν: “ξέρετε, η βιοψία έδειξε ότι έχετε καρκίνο”. Γι’ αυτά που σας λέω, υπάρχουν στοιχεία», περιέγραψε.

«Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι υπάρχει μία παθολογοανατόμος που έρχεται από άλλον νομό για να κάνει τις βιοψίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το τραγικότερο της ιστορίας είναι ότι ο καρκίνος έχει απλωθεί σε παχύ έντερο, λεπτό έντερο, περιτόναιο κι άλλα πολλά. Εγώ του είπα, κατ’ ιδίαν ότι πρέπει να το παλέψει. Βέβαια, οι γιατροί που τον υπέβαλαν σε 7ωρο χειρουργείο, του έχουν εξηγήσει την κατάσταση», εξήγησε ο Νίκος Διαλυνάς.

Φοβάμαι ότι υπάρχουν κι άλλες βιοψίες, που ενδεχομένως δεν έχουν εκτιμηθεί

Ο κ.Διαλυνάς έκανε γνωστό πως έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από όταν ζήτησε τον ιατρικό φάκελο του ασθενούς, με κατεπείγον e-mail στις 15/3. Ακόμη, δεν του τον έχουν δώσει, με την αιτιολογία ότι έχουν δικαίωμα να απαντήσουν εντός ενός μήνα. 

«Παρόλο που τους είπα ότι έχει ολικό καρκίνο και χρειαζόμαστε κατεπείγοντος τον ιατρικό φάκελο, καθώς ο χρόνος είναι κρίσιμος… οι κύριοι αυτοί έδειξαν ότι δεν έχουν ανθρωπιά. Έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις σε υψηλότατο επίπεδο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου. Πρόκειται για ένα παλικάρι που πέρασε πολλά στη ζωή του. Είχα την τύχη να γνωρίσω κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του», κατέληξε ο κ.Διαλυνάς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top