Ιωάννινα: Μυστήριο με το πτώμα σε σακούλες - Τι έγραφε το σημείωμα

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Θρίλερ με το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε λόφο των Ιωαννίνων. Όπως αποκαλύφθηκε, η σορός ανήκει σε έναν 50χρονο, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε. Ωστόσο, οι αρχές έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ανατροπή στα Ιωάννινα: Αυτοκτόνησε ο 50χρονος - Βρέθηκε σημείωμα

Η σορός εντοπίστηκε τυλιγμένη μέσα σε σακούλες και είχε τραύμα από όπλο στον κρόταφο. Το περίεργο είναι ότι οι σακούλες μέσα είχαν και ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο έδινε οδηγίες στις αρχές. 

«Προς τις αρχές. Ο γεμιστήρας φέρει σπάγκο και είναι δεμένος στο όπλο. Έχει 7 φυσίγγια διάφορων χρονολογιών. Είναι δεμένος ο γεμιστήρας και όχι ριγμένος κάτω, σε περίπτωση που με εντοπίσει η αστυνομία να μπορέσουν να βρούνε γρήγορα τον γεμιστήρα και την βολή της αυτοχειρίας. Το όπλο είναι ανενεργό και δεν είναι απειλητικό στην χρήση εναντίον κανενός, ούτε στελεχών της αστυνομίας», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Πτώμα Ιωάννινα

Ιωάννινα: Μυστήριο με τη σορό του άνδρα - Εξετάζονται όλα τα σενάρια

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής, ένας ηλικιωμένος έκανε τον πρωινό του περίπατο στο δασάκι του Φρόντζου, όταν ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα  και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Το πτώμα είχε σακούλα στα πόδια και κεφάλι η οποία δεν ήταν δεμένη, αλλά και χειροπέδες στο χέρι του.

Αμέσως αστυνομικοί της ασφάλειας Ιωαννίων έφτασαν στο λόφο κα απέκλεισαν την περιοχή.

Η ιατροδικαστής εντόπισε τραύμα απο όπλο στον κρόταφο και διαπιστώθηκε ότι ο πυροβολισμός έγινε πάνω από τη σακούλα.

Το σημειώμα που βρέθηκε με τις οδηγίες προς τους αστυνομικούς για το πώς να πιάσουν το όπλο για να μην εκπυρσοκροτήσει, αλλά και την αιτία που είχαν τοποθετηθεί σακούλες στο κεφάλι και τα πόδια εξετάζεται απο την ασφάλεια, που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και να πρόκειται για μια σκηνοθετημένη πράξη.

Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία  - νεκροτομή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top