Ανατροπή στα Ιωάννινα: Αυτοκτόνησε ο 50χρονος - Βρέθηκε σημείωμα

Κάλυψε το κεφάλι και τα πόδια του με σακούλα και τράβηξε τη σκανδάλη

Ανατροπή στην υπόθεση του πτώματος που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Φρόντζου στα Ιωάννινα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Δίπλα στη σορό βρέθηκε ένα πεντασέλιδο γράμμα, στο οποίο ο άνδρας φέρεται να εξηγούσε τους λόγους που έβαλε τέλος στη ζωή του. Σε αυτό έλεγε επίσης ότι στο σπίτι του υπάρχουν εκρηκτικά, με την αστυνομία να κινείται στο σημείο για εξονυχιστικό έλεγχο.

Θρίλερ στα Ιωάννινα: «Μήνυμα η δολοφονία, ήθελαν να βρεθεί η σορός»

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Αλέξανδρος Καλαφάτης πρόκειται για έναν 50χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε παρελθόν με σοβαρές ψυχικές νόσους. Hταν δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Δωδώνης και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με μία απόπειρα αυτοκτονίας.

Επίσης εκτιμάται πως ο άνδρας πιθανόν να κάλυψε με σακούλες πρώτα το κεφάλι και τα πόδια του και μετά να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής εντόπισε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, που εξηγεί και το γεγονός ότι τα ρούχα του ήταν ποτισμένα με αίμα. 

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Βρέθηκε σορός άνδρα μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Το πτώμα εντόπισε σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος που περνούσε από το σημείο. Στο ένα χέρι της σορού βρέθηκε μια χειροπέδα και δίπλα ένα όπλο. 

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για ένα στυγερό έγκλημα, όμως στη συνέχεια, όταν έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοχειρία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top