Θρίλερ στα Ιωάννινα: «Μήνυμα η δολοφονία, ήθελαν να βρεθεί η σορός»

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο - Καλυμμένο με σακούλα το πτώμα

«Δολοφονία μήνυμα», χαρακτήρισε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης το έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Φρόντζου στα Ιωάννινα

Θρίλερ στα Ιωάννινα: Βρέθηκε σορός άνδρα μέσα σε σακούλα σκουπιδιών

Η σορός εντοπίστηκε από έναν ηλικιωμένο περιπατητή, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. 

Το σημείο, όπου βρέθηκε το πτώμα στα Ιωάννινα

Το σημείο, όπου βρέθηκε το πτώμα στα Ιωάννινα

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο ένα χέρι του θύματος φέρεται να βρέθηκε μια χειροπέδα. Στο άλλο φέρεται να βρέθηκε ένα όπλο με μια αλυσίδα. Το θύμα ήταν ντυμένο με φόρμες και δίπλα του υπήρχε και μια μαξιλαροθήκη. 

Η ανταποκρίτρια του Star στα Ιωάννινα, Μαίρη Τζώρα, είπε στην εκπομπή ότι το κεφάλι του πτώματος και τα πόδια ήταν καλυμμένα με πλαστικές σακούλες. 

Ο Γιώργος Τσούκαλης θεωρεί ότι πρόκειται για «δολοφονία - μήνυμα»

Ο Γιώργος Τσούκαλης θεωρεί ότι πρόκειται για «δολοφονία - μήνυμα»

Μάλιστα, όπως είπε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, τα ρούχα του θύματος ήταν ποτισμένα με αίμα, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το έγκλημα και η εγκατάλειψη του πτώματος έγιναν χθες το βράδυ. 

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστής και κλιμάκιο από το εγκληματολογικό της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, το σημείο που βρέθηκε η σορός δεν είναι καθόλου ερημικό και γι’ αυτό άλλωστε ο ίδιος εκτιμά πως οι δράστες ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα προς άγνωστους αποδέκτες. 

Η περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός έχει αποκλειστεί από την αστυνομία

Η περιοχή, όπου βρέθηκε η σορός έχει αποκλειστεί από την αστυνομία

«Από το σημείο περνά κόσμος συνέχεια. Δεν ήθελαν να τον ξεφορτωθούν. Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει. Επίσης, το ότι άφησαν το όπλο και τη χειροπέδα είναι σίγουρα ένα μήνυμα, ενώ στην μαξιλαροθήκη δεν είναι γνωστό ακόμη αν βρίσκεται το κεφάλι του θύματος», είπε ο κ. Τσούκαλης. 

Εκτίμησε πως οι δράστες μπορεί ήδη να βρίσκονται εκτός Ελλάδας, καθώς, όπως είπε, αν το έγκλημα έγινε χθες το βράδυ, θα μπορούσαν εύκολα μέσα σε δύο ώρες να βρεθούν στην Αλβανία. 

Η αστυνομία θα αναζητήσει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στους δύο δρόμους που οδηγούν στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός, ενώ αναμένονται και τα στοιχεία από τη νεκροψία – νεκροτομή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top