Αυτοκτονία Ηλεία: Τι οδήγησε τον 27χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ηλεία μετά από την αυτοκτονία ενός 27χρονου λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του. 

Σύμφωνα με το patrinews.com, στενοί συγγενείς και φίλοι του άνδρα εκτιμούν ότι ο πρόσφατος χωρισμός του από τη γυναίκα, με την οποία φέρεται να ήταν έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του, ήταν αυτό που τον έκανε να καταρρεύσει ψυχολογικά. 

Το μήνυμα του 27χρονου πριν αυτοκτονήσει κοντά στον τάφο του πατέρα του

Ο 27χρονος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια και το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε για τη γενέτειρά του, το Χαβάρι της Ήλιδας, ώστε να επισκεφθεί τη μητέρα και τον αδελφό του . 

Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στα social media, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία από τον δρόμο καθ’ οδόν για το πατρικό του, στην οποία έγραφε: «Καλή αντάμωση».

Άνθρωποι που τον γνώριζαν σημειώνουν ότι πιθανόν η ανάρτηση αυτή να μαρτυρά την απόφαση που είχε πάρει να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Αμαλιάδα: Αυτοκτόνησε δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Το σημείο που επέλεξε να κάνει την απονενοημένη πράξη, ο τάφος του πατέρα του, δείχνει πολλά για την ψυχολογική του κατάσταση. 

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του 27χρονου είχε φύγει από τη ζωή πριν από εννέα χρόνια από μια ασθένεια, σε ηλικία μόλις 49 ετών. 

Πηγές του patrisnews.com, αναφέρουν πως τόσο ο 27χρονος, όσο και ο αδερφός του, όταν ένιωθαν ψυχολογική κατάπτωση και έφερναν στη μνήμη τους τον αγαπημένο τους πατέρα, πήγαιναν συνέχεια στο κοιμητήριο και καθόντουσαν κοντά στο μνήμα του.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαίρετο παιδί, πρόθυμο να βοηθάει τους πάντες και μεγαλωμένο με τις κατάλληλες αξίες και ιδανικά. Πέραν της αγάπης του για το κυνήγι, ιδιαίτερη λατρεία είχε και για το ποδόσφαιρο, μιας και είχε αγωνιστεί για την ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Χαβαρίου.

Οι κάτοικοι της κοινότητας παραμένουν συγκλονισμένοι από την τραγική κατάληξη του νεαρού, ενώ όπως ανακοινώθηκε θα αναβληθεί η παρέλαση και η χορευτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στην πλατεία του χωριού για την 25η Μαρτίου, καθώς και τα μαθήματα χορού και γυμναστικής, ως ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top