Το μήνυμα του 27χρονου πριν αυτοκτονήσει κοντά στον τάφο του πατέρα του

«Καλή αντάμωση», έγραψε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Το Μήνυμα 27χρονου Που Αυτοκτόνησε Στον Τάφο Του Πατέρα Του

Σοκαρισμένη είναι η Αμαλιάδα με τον τραγικό θάνατο ενός 27χρονου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, κοντά στον τάφο του πατέρα του.

Αμαλιάδα: Αυτοκτόνησε δέκα μέτρα από τον τάφο του πατέρα του

Ο αυτόχειρας έφυγε από την Πάτρα όπου διέμενε για να επισκεπτεί τη μητέρα και τον αδελφό του στο Χάβαρι Ήλιδας. Έμεναν μόνοι τους, καθώς πριν μερικά χρόνια, ο πατέρας έχασε τη ζωή του από ασθένεια. 

Πηγαίνοντας στο χωριό του, ο 27χρονος ήθελε να επισκεπτεί και τον τάφο του πατέρα του. Ωστόσο, δεν επέστρεψε σπίτι. Η μητέρα και ο αδελφός του ανησύχησαν, καθώς δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις τους. 

Μερικές ώρες αργότερα, ο άτυχος νέος εντοπίστηκε νεκρός στο κοιμητήριο που είχε ταφεί ο πατέρας του, λίγα μέτρα από τον τάφο του. Είχε βάλει τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχε ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα του. 

Λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα social media, στην οποία  φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία και στην οποία έγραφε «Καλή αντάμωση», όπως αποκάλυψε το patrisnews.

27χρονος αυτοκτόνησε κοντά στον τάφο του πατέρα του - Η ανάρτησή του πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν βρει κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα του νεαρού, στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top