Λ. Λαυρίου: Να τιμωρηθεί ο οδηγός που σκότωσε τη γυναίκα μου

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 49χρονη

Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε θανάσιμα μια γυναίκα στη λεωφόρο Λαυρίου με το αυτοκίνητο του και την εγκατέλειψε.

 Τη βρήκαν πεταμένη μέσα σε ένα οικόπεδο αρκετές ώρες αργότερα Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.

 Τραγικά πρόσωπα ο σύζυγος και η μητέρα του θύματος που συγκλονίζουν με τις μαρτυρίες τους μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

“Να τον σκοτώσουνε όπως σκότωσε το παιδί μου”, λέει οργισμένη η μητέρα του θύματος.

«Γυρίζω και βλέπω το ασθενοφόρο άδειο. Βλέπω ένα σεντόνι και δεξιά τη σύζυγό μου πεθαμένη και ξαφνικά ξεκίνησε το δράμα το δικό μου....Θέλω να βρεθεί οπωσδήποτε και να λογοδοτήσει ο άνθρωπος που μας τη στέρησε», προσθέτει ο σύζυγος της 49χρονης.

To χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατο 2/3 λιγα λεπτα μετα τις 05.30 τα ξημερώματα στην στάση Παιδιατρείο λίγο πριν το Κορωπί.. Η 49χρονη γυναίκα κατευθυνόταν προς την εργασία της .

Η άτυχη γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο και προσπάθησε να φτάσει στην δουλειά της Ο ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε την εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα μακριά και την εγκατέλειψε αδιαφορώντας αν ζει ή παθαίνει.

Το λεωφορείο φεύγει, περνάει ενα άλλο αυτοκίνητο πίσω απο το λεωφορείο και το τρίτο που έρχεται την χτυπάει την πετάει μέσα εκεί στα χόρτα και φεύγει.

Οι ώρες περνούν. Η γυναίκα παραμένει μισοπεθαμένη μεσα στο οικόπεδο. Ενας αλλοδαπος ο οποίος περνούσε το μεσημέρι βρήκε τη γυναίκα πεσμένη.

Ειδοποίησε την τροχαία και στη συνέχεια τα ασχημα νέα έφτασαν στην οικογένειά της.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό ενός σκούρου γκρι Hyundai, ο οποιος φέρεται να είναι ο δράστης του δυστυχήματος και της εγκατάλειψης της άτυχης γυναίκας

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top