Αγία Βαρβάρα: Οι δολοφόνοι του άντρα μου ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου

Η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη μιλά για το αδιανόητο έγκλημα

Αγία Βαρβάρα: Οι Δολοφόνοι Του Άντρα Μου Είναι Οι Γονείς Μου

Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα σόκαρε το πανελλήνιο τις προηγούμενες ημέρες, με έναν πεθερό να δολοφονεί τον γιατρό γαμπρό του

Τώρα, η σύζυγος του δολοφονημένου άντρα και κόρη του δράστη μιλά για πρώτη φορά και τίθεται απέναντι από τους γονείς της, τους οποίους κατηγορεί ανοιχτά. 

 

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: «Υπήρχε κόντρα πεθερού-γαμπρού»

«Οι γονείς μου δολοφόνοι του άντρα μου» 

«Οι δολοφόνοι του άντρα μου ήταν δύο και είναι εκείνοι που ήθελαν να αποκαλούνται γονείς μου», λέει στο LIVE NEWS η σύζυγος του 39χρονου από την Αγία Βαρβάρα που πυροβολήθηκε από τον 69χρονο πεθερό του.

«Σήμερα είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τα χέρια δύο δραστών που ήθελαν να αποκαλούνται “γονείς μου”».

Ο πεθερός που δολοφόνησε τον γαμπρό του

Η γυναίκα προσθέτει ότι η μητέρα και ο πατέρας της προσπάθησαν «να δολοφονήσουν ξανά» μετά το έγκλημα, σπιλώνοντας τη μνήμη του. 

«Στη συνέχεια επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν ξανά αμαυρώνοντας τη μνήμη του! Δεν θα το επιτρέψω όμως αυτό! Δεν θα το επιτρέψει κανείς μας», είπε η σύζυγος του 39χρονου.

Αγία Βαρβάρα: Θρήνος στην κηδεία του γιατρού που δολοφόνησε ο πεθερός του

«Τα παιδιά μου έχουν μόνιμα στα χείλη τους ένα γιατί! Δεν έχω απάντηση όμως που θα τα ηρεμήσει! Δεν υπάρχει τρόπος να αγαλλιάσει η ψυχή τους. Ακούνε άλλα παιδιά να φωνάζουν «μπαμπά» και παραπονιούνται και κλαίνε λέγοντας ότι δεν θα ξαναπούν ποτέ αυτή τη λέξη».

Αγία Βαρβάρα: Η απολογία της πεθεράς για τη δολοφονία του γαμπρού της

Αγιά Βαρβάρα: Πώς έγινε το έγκλημα

Σύμφωνα με τον γιο του δράστη, το θύμα τον παρακάλεσε να μείνει για λίγο με τα δυο παιδιά του για να πάει να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα. 

Βγαίνοντας από την πολυκατοικία, στο ισόγειο υπήρξε ένας λεκτικός καβγάς με τον πεθερό του και στη συνέχεια έφυγε για να πάρει το παιδί του. Όταν επέστρεψε, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στην εγγονή του τον πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top