Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: «Υπήρχε κόντρα πεθερού-γαμπρού»

Τραγική φιγούρα η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος

Κόντρα φαίνεται ότι είχαν πεθερός και γαμπρός, σύμφωνα με το δικηγόρο της κόρης του δράστη - Βίντεο από ΕΡΤ

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο 69χρονος πεθερός δολοφόνησε τον 39χρονο γαμπρό του. 

Αγία Βαρβάρα: Η απολογία της πεθεράς για τη δολοφονία του γαμπρού της

Πρωταγωνίστρια σε αρχαίο δράμα είναι η κόρη του δράστη, η οποία «αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον άνδρα της, έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει και από την άλλη στρέφεται κατά των γονιών της», σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της. 

Η κόντρα πεθερού – γαμπρού 

Φαίνεται ότι υπήρχε κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της κόρης του δράστη, Κωνσταντίνος Παύλου μιλώντας στην ΕΡΤ: «Ασφαλιστικά μέτρα δεν είχαν γίνει, υπήρχε όμως κόντρα μεταξύ τους και ο 69χρονος μαζί με την γυναίκα του που προφυλακίστηκαν ήθελαν να παρεμβαίνουν στην οικογένεια της κόρης τους».

Ο 39χρονος γιατρός που δολοφονήθηκε από τα χέρια του πεθερού του 

Πάντως, τα δύο εγκλήματα, στην Αγία Βαρβάρα και τη Νίκαια, με δράστες πεθερούς που δολοφονούν τους γαμπρούς τους, είναι εγκλήματα που δε συνηθίζονται στην Ελλάδα και ειδικά με τέτοια συχνότητα. Μέσα σε επτά ημέρες ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί γαμπροί, ένας πεθερός δράστης και αυτόχειρας και ένα ζευγάρι πεθερικών προσωρινά κρατούμενοι.

Αγία Βαρβάρα: Θρήνος στην κηδεία του γιατρού που δολοφόνησε ο πεθερός του

Μάλιστα, ο κ. Παύλου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δολοφονία στη Νίκαια.  «Το να έχουμε ένα παππού, μια γιαγιά που βοηθούν δύο γονείς που εργάζονται με τα παιδιά τους και αυτοί οι παππούδες, επειδή μπορεί να έχουν προσφέρει και δύο πράγματα στα παιδιά τους στην αρχή ενδεχομένως για καλό ίσως να θεωρούν ότι πρέπει να έχουν και λόγο στην οικογένεια. Σκεφτείτε τα τρία παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση στο συγκεκριμένο περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top