Ερμού: To σακίδιο στην πλάτη προφύλαξε από τα χειρότερα την 22χρονη

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ο δράστης

Ερμού: To σακίδιο στην πλάτη προφύλαξε από τα χειρότερα την 22χρονη
 

Σοκάρει η επίθεση με μαχαίρι εις βάρος μιας 22χρονης κοπέλας στον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, χθες το μεσημέρι. Σήμερα, ο 42χρονος Ιρακινός δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Toυ ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Ερμού: Πήγαινε στη δουλειά της και τη μαχαίρωσε 

Η νεαρή φοιτήτρια που πήγαινε στη δουλειά της, -εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων-, δέχτηκε δύο μαχαιριές στην πλάτη από έναν άγνωστο, ο οποίος συνελήφθη αμέσως. Δεν είχε προηγηθεί διένεξη ή τσακωμός μεταξύ τους.

Πληροφορίες λένε πως το κορίτσι «προφύλαξε» από τα χειρότερα το backpack που φορούσε στην πλάτη της, καθώς το μαχαίρι με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός τη βρήκε στην ωμοπλάυτη κι όχι προς το μέρος της καρδιάς. 

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Η κατάσταση της υγείας της 22χρονης

Η 22χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό. 

Ερμού: Στη ΜΕΘ η 22χρονη που μαχαιρώθηκε, μετά το χειρουργείο

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται καλή, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες αργά το βράδυ. Η κοπέλα έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ερμού: Βαριά ψυχασθενής ο δράστης- Είχε έρθει στην Ελλάδα την προηγούμενη μέρα

Ο 42χρονος δράστης, ιρακινής καταγωγής, κυκλοφορούσε στην Ερμού με το χασαπομάχαρο στο χέρι. Μετά την επίθεση προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη από την ομάδα ΔΡΑΣΗ.

Πρόκειται για βαριά ψυχασθενή, ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα: «είναι τρομοκράτης και πράκτορας. Με παρακολουθούσε γι' αυτό κι εγώ τη μαχαίρωσα, είναι πράκτορας των Γερμανών». 

Ερμού: Βαριά ψυχασθενής ο δράστης - Κυκλοφορούσε ανενόχλητος με χατζάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο δράστης έχει γερμανικό διαβατήριο και ήρθε στη χώρα μας την προηγούμενη μέρα της επίθεσης μέσω Σερβίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top