Κακοκαιρία Emil: Ποιες περιοχές θα πλήξει το Σάββατο 

Ρεκόρ στα ύψη νερού - Έριξε βροχή ενός μήνα στη Θεσσαλία   

Στην πρόγνωση για το πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Emil τις επόμενες ώρες και ποιες περιοχές θα πληγούν, αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος και διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Κακοκαιρία Emil: Πλημμύρισε η παραλιακή - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Όπως επισήμανε, στην Αθήνα τα έντονα φαινόμενα έχουν αρχίσει να υποχωρούν από το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο δε φαίνεται να ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τους κατοίκους της.  Αύριο, στην Αττική θα σημειωθούν λίγες βροχές που δε θα προκαλέσουν προβλήματα, αλλά το μέτωπο της κακοκαιρίας θα μετακινηθεί σε άλλες περιοχές.   

Ρεκόρ στα ύψη νερού – Έριξε βροχή ενός μήνα

Η κακοκαιρία μέχρι στιγμής  προκάλεσε μεγάλα ύψη βροχής τόσο στο Ιόνιο όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδος, με ύψη που έφτασαν κατά μέσο όρο τα 50 με 70 χιλιοστά (περίπου όση πέφτει όλο το μήνα),  με αποτέλεσμα να «φουσκώσουν» τα ποτάμια στη Θεσσαλία. Τοπικά είχαμε ακόμη και 100 χιλιοστά βροχής. 

Κακοκαιρία: Ρεκόρ στα ύψη βροχής  

Κακοκαιρία: Ρεκόρ στα ύψη βροχής 

Ποιες περιοχές «χτυπάει» η κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο 

To μέτωπο της κακοκαιρίας έχει ήδη περάσει μέσα στο Αιγαίο και τις επόμενες ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα θα επηρεάσει την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τις Ανατολικές Κυκλάδες τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, καθώς επίσης και τα Δωδεκάνησα. 

 

Κακοκαιρία Emil: Οι 11 περιοχές που κινδυνεύουν από αιφνίδιες πλημμύρες 

Σχετικά με το αν θα είναι τόσο έντονα τα φαινόμενα και σε αυτές τις περιοχές, ο διευθυντής της ΕΜΥ τόνισε ότι στη Βόρεια Ελλάδα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και για αυτό παρατηρούμε συνολικά και μεγάλα ύψη βροχής,οπως βλεπουμε και στην καρτα

Σε γενικές γραμμές μετά το μεσημέρι θα υποχωρήσουν τα φαινόμενα και ο καιρός την Κυριακή θα είναι βελτιωμένος σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top