Τέμπη: Η σπαρακτική κραυγή του Νίκου Πλακιά στην Καλαμπάκα

Έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του

Ένας χρόνος πέρασε από την τραγωδία στα Τέμπη και ο πόνος των συγγενών των θυμάτων δεν έχει αλλάξει. Ο χρόνος δεν τον απάλυνε, αντίθετα τον έχει μετατρέψει σε οργή, καθώς οι οικογένειες των 57 νεκρών καταγγέλλουν προσπάθειες συγκάλυψης των πραγματικών υπεύθυνων της τραγωδίας. 

Τέμπη: Να Νιώθουν Την Ανάσα Μου Στον Σβέρκο Τους

Τα τρία κορίτσια της οικογένειας Πλακιά που χάθηκαν στην τραγωδία στα Τέμπη

Τα τρία κορίτσια της οικογένειας Πλακιά που χάθηκαν στην τραγωδία στα Τέμπη

Χθες εκτός από το μνημόσυνο που τελέστηκε στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, έγινε ένα ακόμα στην Καλαμπάκα, όπου ξεκληρίστηκε η οικογένεια Πλακιά, χάνοντας τα τρία κορίτσια τους, τη Χρύσα, τη Θώμη και την Αναστασία. 

Τέμπη: Έγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη 

Ανατριχιαστικά ήταν τα όσα είπε ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών, Νίκος Πλακιάς, με τη σπαρακτική κραυγή του στο τέλος να σκίζει τις καρδιές των παρευρισκόμενων. 

Τέμπη: «Έναν ολόκληρο χρόνο κλαίμε, τα παιδιά θέλουν δικαίωση»

«Τα παιδιά μας χάθηκαν τόσο αναίτια. Τόσο άδικα. Πλέον ο πόνος μου δεν γίνεται δάκρυ. Γίνεται μίσος, οργή και θυμός. Μαζί μας βρίσκονται και τα αδέλφια, οι οικογένειες που ήρθαν από το νομό, οι οικογένειες ανθρώπων που χάθηκαν. Αυτές είναι οι οικογένειές μας, αυτά είναι τα αδέλφια μας! Να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμόσαστε: στη θέση αυτή μπορεί να ήταν ο καθένας σας! Να είστε πάντα δίπλα μας. Ευχαριστώ. Χρύσα, Θώμη, Αναστασία, μου λείπετε! Αθάνατες!» φώναξε ο Νίκος Πλακιάς, με το συγκεντρωμένο πλήθος να τον καταχειροκροτεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top