Εξαφάνιση Κυψέλη: Το ρολόι αποκαλύπτει σε ποιον ανήκει η σορός που βρέθηκε

Προς το τέλος του οδεύει το θρίλερ με τη Σταυρούλα που αγνοείται

Αποκαλύψεις της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ» για τη σορό που εικάζεται ότι ανήκει στην 53χρονη που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, μετά από την αποκάλυψη ότι βρέθηκε μια σορός στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, η οποία θα μπορούσε να ανήκει στην αγνοούμενη. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό - Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική

Η σορός εντοπίστηκε στον Πόρο, λίγες μέρες μετά από την εξαφάνιση της 53χρονης και σύμφωνα με την εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» την παρέσυραν τα θαλάσσια ρεύματα από την παραλία Εδέμ στο Φάληρο. 

H 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά

H 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά

Το πτώμα ανήκει σε γυναίκα άνω των 40 ετών, ύψους 1,70 και βάρους 80-90 κιλών. Η γυναίκα φορούσε μαύρο αθλητικό, μαγιό μπικίνι, είχε μαύρα βαμμένα μαλλιά κι ένα ροζ κοκαλάκι.

Εξαφάνιση Κυψέλη: «Έκανα λάθη, όχι όμως εγκληματική ενέργεια»

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία, όπως κάποια κοσμήματα που είχε πάνω της η σορός, που αποδεικνύουν ότι ανήκει στην Σταυρούλα, όπως επίσης κι ένα ρολόι που φέρεται να φορούσε η γυναίκα το βράδυ της εξαφάνισής της. 

Ωστόσο, το θρίλερ είναι πιθανό να λάβει τέλος σήμερα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα DNA από το δείγμα που είχε δώσει ο πατέρας της 53χρονης για να γίνει η γενετική διασταύρωση. 

Βρέθηκε σορός γυναίκας - Φόβοι πως είναι η αγνοούμενη Σταυρούλα

Εξαφάνιση Κυψέλη: Δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και μένει να διευκρινιστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δυστύχημα. 

Οι αρχές τις τελευταίες μέρες δεν εντόπιζαν κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας κι έτσι οι έρευνες στράφηκαν στις σορούς που ήταν στα αζήτητα. 

Κυψέλη: Οι αντιφάσεις της συγκατοίκου και η πραγματική ώρα της εξαφάνισης

Το σενάριο που θεωρείται πιο πιθανό κατά την αστυνομία είναι να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών και στη συνέχεια να κολύμπησε, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ρεύματα και να πνιγεί. 

Στην παραλία του Φαλήρου βρέθηκαν ένα σακίδιο πλάτης σκούρας κόκκινης απόχρωσης, μέσα στο οποίο υπήρχαν μια μαύρη φόρμα, ένα μαύρο μπλουζάκι, μαύρα φουλάρια και αντικαταθλιπτικά χάπια. Δεν βρέθηκαν ταυτότητα, κλειδιά, πορτοφόλι ή άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν τη σορό. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Στο μικροσκόπιο η επιθυμία της 53χρονης να αγοράσει όπλο

Τέλος, υπάρχουν μαρτυρίες ότι είδαν την 53χρονη στη συγκεκριμένη παραλία στις 23:00 το βράδυ της 23ης Αυγούστου, όπου είχε πάει για να κολυμπήσει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top