Εξαφάνιση Κυψέλη: «Έκανα λάθη, όχι όμως εγκληματική ενέργεια»

Τι είπε η συγκάτοικος της Σταυρούλας στο Star

Τι αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η συγκάτοικος της Σταυρούλας 

Το πρόσωπο «κλειδ» στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας από την Κυψέλη, «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star άγνωστες λεπτομέρειες για την υπόθεση θρίλερ που εκτυλίσσεται εδώ και έξι μήνες. 

Βρέθηκε σορός γυναίκας - Φόβοι πως είναι η αγνοούμενη Σταυρούλα

Πρόκειται για την επί 26 χρόνια συγκάτοικο της εξαφανισμένης. Οι αρχές «ξεψαχνίζουν» την πολυσέλιδη κατάθεση της, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά που θα την τοποθετήσουν στο κάδρο των υπόπτων. 

Κυψέλη: Οι αντιφάσεις της συγκατοίκου και η πραγματική ώρα της εξαφάνισης

H γυναίκα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την 52χρονη. Κλήθηκε για κατάθεση και για τουλάχιστον πέντε ώρες απαντούσε στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών του Ανθρωποκτονιών. 

Εξαφάνιση Κυψέλη - Η αγνοούμενη Σταυρούλα

Μιλώντας στο Star και την Κατερίνα Ρίστα τόνισε ότι έκανε λάθη, όχι όμως εγκληματική ενέργεια:

Γίνανε δύο λάθη, δε σημαίνει ότι υπάρχει και εγκληματική ενέργεια... Θα πρέπει να δεχτώ και τις συνέπειες. Υπάρχει ένστικτο ότι δε θα γυρίσει, έχει γίνει κάτι κακό. 

Η γυναίκα είχε καθυστερήσει να ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνιση της επί χρόνια φίλης της. Αρχικά, πίστευε ότι η Σταυρούλα ήταν κάπου διακοπές... Έτσι άφηνε της εβδομάδες να κυλούν.

Κυψέλη: Προβληματικοί χειρισμοί της συγκατοίκου και πολλά ερωτηματικά

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας ισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε να δηλώσει την εξαφάνιση, όμως από τις πρώτες κιολας μέρες, που είχαν χαθεί τα ίχνη της 52χρονης, «σήκωσε» από τραπεζικό λογαριασμό της αγνοούμενης περίπου 11.000 ευρώ. 

«Στο Ανθρωποκτονιών δεν ξέρω γιατί πήγε εκεί και ποιος το έστειλε εκεί… Άρα μήπως έχει γίνει και κάτι άλλο… Ίσως από αυτά τα δύο λάθη που έχουν συμβεί που είναι το ένα ότι άργησα. Σκεφτόμουν και αυτό ότι τώρα άργησα τώρα θα μπλέξω», υποστήριξε η γυναίκα και επεσήμανε για την ανάληψη των μετρητών από τον λογαριασμό της Σταυρούλας: 

Υπήρχαν ανάγκες που έτρεχαν, έπρεπε να πληρωθεί ο ιδιωτικός ερευνητής, ο δικηγόρος, τα ενοίκια. 

Η συγκάτοικος, φαίνεται να είναι μπερδεμένη, μιας που ο ερευνητής και ο δικηγόρος, μπήκαν στην υπόθεση τέσσερις μήνες μετά. Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών ψάχνουν να βρουν την αλήθεια, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποιος υποπτος στο κάδρο των ερευνών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top