Κυψέλη: Οι αντιφάσεις της συγκατοίκου και η πραγματική ώρα της εξαφάνισης

Πώς συνδέεται με την απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της

Σε πολλές αντιφάσεις φαίνεται πως έχει υποπέσει η συγκάτοικος της 53χρονης Σταυρούλας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη

Εξαφάνιση Κυψέλη: Στο μικροσκόπιο η επιθυμία της 53χρονης να αγοράσει όπλο

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η συγκάτοικος σε δηλώσεις της τόσο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όσο και στη Ρούλα Κουσκουρή έχει υποστηρίξει ότι δεν καβγάδιζε με την 53χρονη, απλά τον τελευταίο καιρό είχαν έντονους διαπληκτισμούς. 

Γειτόνισσα, όμως, των δύο γυναικών έχει πει στην εκπομπή ότι μάλωναν πάρα πολύ και δεν τις ένοιαζε αν τις άκουγαν σε όλη τη γειτονιά. Όπως είπε την ημέρα ήταν ήσυχες και δεν ακούγονταν καθόλου, όμως από τις 22:00 το βράδυ και μετά μάλωναν τόσο πολύ που νόμιζαν ότι η μία θα κάνει κακό στην άλλη. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Βλέπουν σχέση με την απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας

Κυψέλη: Πότε εξαφανίστηκε η Σταυρούλα; 

Ασαφής είναι επίσης τόσο η ώρα, όσο και η ημερομηνία της εξαφάνισης της Σταυρούλας. Η συγκάτοικος υποστηρίζει ότι στις 23 Αυγούστου το απόγευμα στο χρονικό διάστημα από τις 19:10 έως τις 19:40 η 53χρονη πήρε ένα σακίδιο πλάτης κι έφυγε από το σπίτι για να συναντήσει υποτίθεται ένα ζευγάρι που θα της έδινε δουλειά.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη περιόρισε το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις οχτώ παρά. Όμως και πάλι γείτονας είπε ότι την είδε το επίμαχο βράδυ γύρω στις 22:00 να φεύγει από την πολυκατοικία. Μάλιστα αναρωτήθηκε πού πήγαινε τόσο αργά. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Δύο κρίσιμες καταθέσεις για την υπόθεση

Η αστυνομία εκτιμά πως η ημερομηνία εξαφάνισης της 53χρονης, την οποία έχει δώσει η συγκάτοικος δεν είναι σωστή και πως η γυναίκα χάθηκε είτε λίγες μέρες πριν είτε λίγες μέρες μετά. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Συγγενείς Της Σταυρούλας Μιλούν Στο Star

Εστιάζουν επίσης στο γιατί άργησε τόσο πολύ να δηλωθεί η εξαφάνιση και στις μαρτυρίες δύο γυναικών. Η μία γυναίκα είναι εκείνη που αποκάλυψε ότι η Σταυρούλα της είχε εκμυστηρευτεί ότι ψάχνει ένα όπλο. Η άλλη είχε καταθέσει στο πλαίσιο έρευνας για την απόπειρα αυτοκτονίας μιας φίλης της Σταυρούλας, έναν χρόνο πριν από την εξαφάνισή της, και την είχε βάλει στο κάδρο των ερευνών, υποδεικνύοντάς την ως ύποπτη. 

Εξελίξεις στην εξαφάνιση της Σταυρούλας - Αναλαβάνει το Ανθρωποκτονιών

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας διέταξε την ένωση των δύο δικογραφιών, της εξαφάνισης της 53χρονης και της απόπειρας αυτοκτονίας της άλλης γυναίκας, καθώς θεωρεί ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: «Η Σταυρούλα δεν είναι στη ζωή»

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να αλιεύσουν στοιχεία και από τα social media της 53χρονης, στα οποία ήταν ιδιαίτερα δραστήρια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top