Εξαφάνιση Κυψέλη: «Η Σταυρούλα δεν είναι στη ζωή»

Όσα αποκάλυψε η συγκάτοικος της αγνοούμενης

Όσα είπε η συγκάτοικος της Σταυρούλας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας, της 52χρονης από την Κυψέλη που αγνοείται από το καλοκαίρι, μίλησε για όλα στις Αλήθειες με τη Ζήνα. Απάντησε για τις αναλήψεις μεγάλων ποσών από τον λογαρισμό της αγνοούμενης, ενώ εξέφρασε τον φόβο της ότι κάτι κακό έχει συμβεί στην επί χρόνια επιστήθια φίλη της.

Eξαφάνιση Κυψέλη: Η αποκάλυψη για το ιδιόχειρο σημείωμα της Σταυρούλας

Η συγκεκριμένη γυναίκα που συγκατοικούσε για περισσότερα από 12 χρόνια με την αγνοούμενη, ήταν ο άνθρωπος που δήλωσε μετά από πολλές μέρες την εξαφάνισή της. Ωστόσο, δεν μπορούσε να το κάνει επίσημα στην αστυνομία, αφού δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού. Μέσω άλλης φίλης η υπόθεση έφτασε στον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της Σταυρούλας.

Eξαφάνιση Κυψέλη: Η αποκάλυψη για το ιδιόχειρο σημείωμα της Σταυρούλας

«Κάτι κακό της συνέβη. Μπορεί να αργούσε, αλλά θα με είχε ειδοποιήσει... Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα», δήλωσε η γυναίκα.

Εξαφάνιση Κυψέλη

Εξαφάνιση Κυψέλη: Τι λέει η συγκάτοικος για την ανάληψη από τον λογαριασμό της Σταυρούλας

Οι δύο επιστήθιες φίλες μοιράζονταν την ίδια στέγη για πολλά χρόνια. Πριν την Κυψέλη ζούσαν σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, το οποίο και πούλησαν πριν μετακομίσουν.

Τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου τα είχαν σε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο έμπαιναν και τα επιδόματα που έπαιρναν από το κράτος. Το ποσό στον λογαριασμό αυτό ανέρχονται στις 68.000 ευρώ περίπου, όπως υποστήριξε η ίδια στην εκπομπή. «Τα χρήματα αυτά έχουν μείνει ανέπαφα», τόνισε.

Ωστόσο, η Σταυρούλα διατηρούσε ακόμα έναν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο είχε αποταμιεύσει περίπου 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής, μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας έγινε ανάληψη των χρημάτων που είχε. Αυτό γέννησε ερωτήματα, καθώς η αγνοούμενη είχε αφήσει πίσω της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, όπως ταυτότητα και βιβλιάρια.

Η συγκάτοικος εξομολογήθηκε ότι εκείνη ήταν ο άνθρωπος που «σήκωσε» τα χρήματα: «Λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί, μου είχε πει να τα βγάλω εγώ τα χρήματα», υποστήριξε, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η Σταυρούλα της είχε δώσει τους κωδικούς και πήγαινε πάντα εκείνη στην τράπεζα.

Η γυναίκα κλήθηκε ξανά για κατάθεση στις αρχές, προκειμένου να δώσει και άλλα στοιχεία που θα ενδεχομένως θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top